Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 5

Favorit

Säsong


Chloe och Sam har gjort slut! Det är komplicerat, men när en hemlighet om Chloe på Ibiza kommer fram är gränsen nådd. James och Abbie återvänder, och familjen håller ihop, festar hårt. Nytt avsnitt varje vecka

 • Geordie OGs

  Avsnitt 5

  Gary och Emma har speciella nyheter, och Aaron tränar inför sin comeback. Holly besöker överhuset, och Marnie och Casey får en chock när en bild på Casey hamnar hos en tidning.

  Publicerad: 13 sep 2019

  Längd: 44:04

 • Geordie OGs

  Avsnitt 4

  Marnie och Casey går på profylaxkurs och Marnie gör en bikiniplåtning för tidningen Closer. Holly har fest och Aaron går på MMA-match för att insupa atmosfären innan han själv ska tävla på Wembley.

  Publicerad: 6 sep 2019

  Längd: 43:35

 • Geordie OGs

  Avsnitt 3

  Marnies bebisnyhet kommer ut och hon ger Casey en sexig födelsedagsöverraskning. Holly ska flytta ihop med Jacob. Aaron tar en träningspaus för att medverka i ett TV-program om psykisk hälsa.

  Publicerad: 30 aug 2019

  Längd: 43:37

 • Geordie OGs

  Avsnitt 2

  Marnie och Casey fotograferas för OK! Magazine. Holly går en kurs i att tala offentligt - med ett roligt resultat. Atressen över Aarons kommantde match börjar att märkas.

  Publicerad: 23 aug 2019

  Längd: 43:37

 • Geordie OGs

  Avsnitt 1

  Aaron missar tåget till en presskonferens om hans viktiga MMA-match på Wembley. Kommer han att hinna? Gaz bjuder in Aaron och Thalia för att träffa lille Chester.

  Publicerad: 16 aug 2019

  Längd: 43:26

Om du gillade Geordie OGs kanske du också gillar...

Ensam mamma söker - Vad hände sen?

Ensam mamma söker - Vad hände sen?

Se studioprogrammet och intervjuerna här