Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 8

Favorit

Säsong


Följ med till ett gnistrande Sverige långt uppe i norr där snö och is är vardag både för bärgare och snöröjare, men inte lika bekvämt för storstadsbor på tillfälligt besök. I Frusna vägar ger vi oss ut på vägarna tillsammans med hjältarna som förvandlar de norrländska vidderna till farbara områden, trots Kung Bores hårda motstånd. När vinden plötsligt sveper in de gnistrande fälten i snörök, slipar vägarna glashala och drivsnön bildar vallar, då har de aldrig längtat så mycket efter vintervägarnas hjältar. Måndagar 20.00

 • Frusna vägar

  Avsnitt 8

  I säsongsavslutningen orsakar stormen Jan problem både i Åre och i Umeå. Vidare ger Kent sig på att bärga nio bilar på en och samma gång. Avsnitt 8 av 8.

  Publicerad: 18 mar 2019

  Längd: 42:15

 • Frusna vägar

  Avsnitt 7

  Kent får dra upp en bil som kört av vägen då bromsarna inte tog på det glashala väglaget. I Umeå står en lastbil fast i en backe och Filip får jobba hårt för att övervinna ishalkan.

  Publicerad: 11 mar 2019

  Längd: 42:12

 • Frusna vägar

  Avsnitt 6

  Rikard kommer fram till en lastbil som väjt för en annan lastbil och hamnat i diket. Vidare åker Robin ut på en älgolycka som hade kunnat gå riktigt illa. Avsnitt 6 av 8.

  Publicerad: 4 mar 2019

  Längd: 42:06

 • Frusna vägar

  Avsnitt 5

  Kent får åka ut på en annorlunda bärgning och får lära sig en hel del nytt. I Umeå kämpar Filip med en lastbil utmed E4:an och i Ö-vik får Stefan bärga sin kollega. Avsnitt 5 av 8.

  Publicerad: 25 feb 2019

  Längd: 42:11

 • Frusna vägar

  Avsnitt 4

  Halkan har slagit till ordentligt uppe i norr och Kent åker ut till en kund vars bil har tappat fästet i en brant backe. Filip rycker ut till ett riktigt bilnyckeldrama. Avsnitt 4 av 8.

  Publicerad: 18 feb 2019

  Längd: 42:08

 • Frusna vägar

  Avsnitt 3

  Mogge rycker ut för att bärga en lastbil på E4:an vars bromsar låst sig. Den trafikerade vägen innebär en stor säkerhetsrisk. Vår nya bärgare Filip hjälper några turister som kolliderat och fått sina ...

  Publicerad: 11 feb 2019

  Längd: 42:07

 • Frusna vägar

  Avsnitt 2

  Halkan har slagit till mot Umeå och Stefan får ett larm om en grustrailer som har vält omkull. Kent får åka ut på en mer ovanlig bärgning där konsekvenserna hade kunnat bli katastrofala. Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 4 feb 2019

  Längd: 42:16

 • Frusna vägar

  Avsnitt 1

  I premiäravsnittet av Frusna Vägar bärgar Kent en bil som åkt av i en kurva där det årligen händer allvarliga olyckor. I Umeå har den första snön kommit och vägarna är glashala. Mattias får ta in får ...

  Publicerad: 28 jan 2019

  Längd: 41:34

Om du gillade Frusna vägar kanske du också gillar...

Kanadas dödliga motorväg

Kanadas dödliga motorväg

De riskerar sitt liv för att rädda folk i nöd
Ice Road Rescue

Ice Road Rescue

Se säsong 2 och 3
The Crane Gang

The Crane Gang

Dyrbara konstverk till enorma vindkraftverk, klarar du av att lyfta?