Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Följ med till ett gnistrande Sverige långt uppe i norr där snö och is är vardag både för bärgare och snöröjare, men inte lika bekvämt för storstadsbor på tillfälligt besök. I Frusna vägar ger vi oss ut på vägarna tillsammans med hjältarna som förvandlar de norrländska vidderna till farbara områden, trots Kung Bores hårda motstånd. När vinden plötsligt sveper in de gnistrande fälten i snörök, slipar vägarna glashala och drivsnön bildar vallar, då har de aldrig längtat så mycket efter vintervägarnas hjältar. Måndagar 20.00

 • Frusna vägar

  Avsnitt 1

  I säsongspremiären rycker Kent ut för att hjälpa en plogbil som väjt ner i diket eftersom en turist kört mitt i vägbanan. Avsnitt 1 av 8.

  Publicerad: 15 okt 2018

  Längd: 42:00

 • Frusna vägar

  Avsnitt 2

  I andra avsnittet sjunker kvicksilvret ner mot -30-strecket i norra Sverige. Stefan i Örnsköldsvik åker ut med "Storoxen" för att hjälpa en lastbil från Östeuropa som stannat. Avsnitt 2 av 8.

  Publicerad: 22 okt 2018

  Längd: 42:00

 • Frusna vägar

  Avsnitt 3

  Kent åker på en olycka på E14 utanför Åre. Hela skidorten är avstängd och Kent måste snabbt få bort bilarna som blockerar vägen. Mogge åker för att hjälpa några tjeckiska killar som fått problem med b...

  Publicerad: 29 okt 2018

  Längd: 42:00

 • Frusna vägar

  Avsnitt 4

  Jörgen åker ut på en läskig bilolycka, något som gör att han måste stålsätta sig och fokusera på sin uppgift. Robin i Järpen åker på en avåkning där föraren tappat kontrollen på sin bil i halkan. Avsnitt 4 av 8.

  Publicerad: 5 nov 2018

  Längd: 42:00

 • Frusna vägar

  Avsnitt 5

  En timmerbil har vält i det vykortsvackra landskapet utanför Örnsköldsvik och Stefan åker dit för att hjälpa till, som alltid med ett skratt på lur. Avsnitt 5 av 8.

  Publicerad: 12 nov 2018

  Längd: 42:00

 • Frusna vägar

  Avsnitt 6

  Den här veckan får Mogge i Umeå känna på gravitationens nackdelar, när en fullastad långtradare på 60 ton har fastnat i en isig backe. Avsnitt 6 av 8.

  Publicerad: 19 nov 2018

  Längd: 42:00

 • Frusna vägar

  Avsnitt 7

  Frusna vägar följer vi Assistancekårens bilbärgare i Jämtland, Umeå och Örnsköldsvik under vinterhalvåret när trafiken är som tyngst och olyckorna många. Avsnitt 7 av 8.

  Publicerad: 26 nov 2018

  Längd: 42:18

 • Frusna vägar

  Avsnitt 8

  Stefan demonstrerar en av sina favoritmaskiner, en terrängbärgare som kan ta sig fram i mycket svår terräng. I Umeå rycker Jörgen och Evelina ut på en motorbrand, medan Lelle får hämta en problemtrakt...

  Publicerad: 3 dec 2018

  Längd: 42:25

Om du gillade Frusna vägar kanske du också gillar...

Kanadas dödliga motorväg

Kanadas dödliga motorväg

De riskerar sitt liv för att rädda folk i nöd
Ice Road Rescue

Ice Road Rescue

Se säsong 2 och 3
The Crane Gang

The Crane Gang

Dyrbara konstverk till enorma vindkraftverk, klarar du av att lyfta?