• Avsnitt 1

  30 jan 2018

  I premiären av Frusna vägar får stationen i Umeå larm om en utländsk långtradare som gått av vägen. När polisen kommer till platsen visar det sig att lastbilen har livsfarliga däck

 • Avsnitt 2

  6 feb 2018

  Efter kraftigt snöfall i Umeå får Lelle ett ovanligt larm om en bil som råkat ut för sabotage. Mattias åker på en mycket allvarlig olycka där halkan fått den ena bilen att sladda över på fel körbana.

 • Avsnitt 3

  13 feb 2018

  I veckans avsnitt av Frusna vägar får stationen i Umeå stort larm om en slambil som kört fast och riskerar att kana ner för en sluttning. Flera bilar kallas till platsen. Lelle i Umeå åker ut på en krock som får en oväntad vändning, eftersom en nära vän visar sig vara inblandad i olyckan. I Åre har det kommit rekordmycket snö och Kent får svårt att hitta en bil som inte startar. Kent varnar för den stora olycksrisken om man inte tar bort all snö på bilen efter ett snöfall. Avsnitt 3 av 5.

 • Avsnitt 4

  20 feb 2018

  I veckans avsnitt av Frusna vägar rycker Kent Jonsson ut på en kraftig älgkollission. Dessutom sjunker kylan ned till 28 grader och mängder av turister får problem med bilar som inte startar. I Umeå har en sopbil åkt i diket och en annan bil havererat mitt på motorvägen. Avsnitt 4 av 5.

 • Avsnitt 5

  27 feb 2018

  Stormen Cora drar in över Sverige och ställer till kaos i Jämtland. Robin åker skytteltrafik mellan bilar som krockat eller åkt av vägen så att det bildas kilometerlånga köer i snöstormen. Avsnitt 5 av 5.

Om du gillade Frusna vägar kanske du också gillar...