Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 7

Favorit

Säsong


Panama City Beach är kulissen för åtta sydstatsungdomar som ska tillbringa sommaren tillsammans. De hoppas hitta kärleken, lite extrapengar, och vänner som kan bli deras utvalda familj. Onsdagar 19.00

 • Avsnitt 7

  Gänget ser den episka vänskapen mellan Jeremiah och Gus upplösas. Tjejerna försöker att inte lägga sig i men dras in i ett eget drama. Gus siktar in sig på Jeremiahs tjej.

  Publicerad: 22 jan 2020

 • Avsnitt 6

  När Gus inte har något förhållande längre bli hans och Nilsas status oklar. Det blir ännu mer invecklat när Nilsa tar med en kille från krogen och Gus blir svartsjuk.

  Publicerad: 15 jan 2020

 • Avsnitt 5

  Efter sitt uppbrott med Lisa är Gus snabb med att bjuda hem tjejer till strandhuset. Nilsa och de andra i gänget försöker klura ut hur de ska befria Kortni från hennes tonsilldemoner.

  Publicerad: 8 jan 2020

 • Avsnitt 4

  Rumskamraterna försöker skydda Codi medan de lugnar en ursinnig Gus. Aimee tror det värsta när Dillon inte svarar i telefon. Gus försöker få sitt distansförhållande att funka.

  Publicerad: 1 jan 2020

 • Avsnitt 3

  Efter att ha bråkat med Codi bjuder Candace honom på lunch för att reda ut deras förhållande. Kortni kommer tillbaka från sjukhuset och får ett utbrott på sina högljudda rumskamrater.

  Publicerad: 24 dec 2019

 • Avsnitt 2

  Candace är upprörd över sovrumsvalen och skäller ut Nilsa och Aimee. Gänget samlas för att fira att Aimee klarat sin kurs i ilskehantering och en av dem förs i väg i ambulans.

  Publicerad: 18 dec 2019

 • Avsnitt 1

  Ny stad, nytt hus, nytt drama. Halva huset står i proportion, men en vild och galen första kväll ute i St Petersburg verkar förändra allt detta.

  Publicerad: 11 dec 2019

Om du gillade Floribama Shore kanske du också gillar...