Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Tio rykande heta singelkändisar tror att de ska till en tropisk ö för lite romantik, sol och nöjen. Men festen hinner bara börja innan oinbjudna gäster kommer och förstör det roliga. Se säsong 1-3

 • Avsnitt 1

  Tio profiler från realityvärlden och sociala medier tror att de är på en sexig semester, men paradiset blir en mardröm när deras ex börjar komma upp på stranden och förstöra nöjet. Blir det nytändningar eller bara bråk?

  Publicerad: 5 jun 2018

 • Avsnitt 2

  Ett nytt ex kommer med en hemlighet som skakar om huset. Ett av exen röstas bort, och par och tidigare par får möta sina värsta mardrömmar i Hemlighålet.

  Publicerad: 12 jun 2018

 • Avsnitt 3

  Huset får avgöra vem som har det värst, när en singel hamnar i kläm mellan två ex och en annan får möta sitt värsta ex. En sexig dejt urartar i kaos.

  Publicerad: 19 jun 2018

 • Avsnitt 4

  Angela vänder sig till sitt ex när hon får veta vad som hände mellan hennes karl och en annan. De två kvinnorna som slåss om Chase börjar plötsligt slåss om husets nya kille.

  Publicerad: 26 jun 2018

 • Avsnitt 5

  Exen får överraskande nog all makt, Derrick smider planer och försöker manipulera huset, två nya ex anländer, och den ena är mer välkommen än den andra.

  Publicerad: 3 jul 2018

 • Avsnitt 6

  Cory's ex Alicia kommer tillbaka och skapar kaos i huset. Ett ex skickas till stranden för första gången. Smutsiga hemligheter avslöjas i Hemlighålet, och alla blir överraskade av elimineringen.

  Publicerad: 10 jul 2018

 • Avsnitt 7

  Paulie och Lexi har äntligen definierat sitt förhållande, men Hemlighålet hotar att förstöra deras tid i paradiset. Ett nytt ex anländer för att göra sitt ex svartsjuk och kommer till festen med buller och bång - bokstavligen.

  Publicerad: 17 jul 2018

 • Avsnitt 8

  Jasmine frestas att ta in en ny man och kasta ut nån annan. När Alicia ger Cory en utskällning dras alla in i dramatiken. Förhållanden står på spel när exen riskerar sin plats i huset.

  Publicerad: 24 jul 2018

 • Avsnitt 9

  Corys relation till Taylor är i fara när hans känslor för Alicia uppdagas. En kommentar utlöser ett storbråk i huset. Ett nytt ex anländer och får ett oväntat besked.

  Publicerad: 31 jul 2018

 • Avsnitt 10

  Huset är i chock när alla utslagna ex kommer tillbaka. En oskyldig lek blir allvar när Angela och Derrick gör nåt de inte borde. Huset omgrupperar efter det stora bråket.

  Publicerad: 7 aug 2018

 • Avsnitt 11

  En tripp till SOS hotar att splittra det nyligen återförenade paret. Chase's lek med kärlekstrianglar får konsekvenser. Singlarna måste bestämma sig - lämna Hawaii med kärleken, eller ensamma.

  Publicerad: 14 aug 2018

Om du gillade Ex on the Beach US kanske du också gillar...