Se programmetSäsong 4 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


1 strand och 8 hungriga singlar söker alla efter en ny romans. Allt är fantastiskt & stämningen är på topp tills deras ex dyker upp - en efter en.

 • Avsnitt 1

  Åtta sexiga singlar anländer till "Ex on the Beach"-baren och deras öden är beseglade, deras spöken från det förgångna är på väg. Det hettar till mellan Scotty T från Geordie Shore och Olivia, men det är hennes ex som kommer först. Del 1:8.

  Publicerad: 16 okt 2018

 • Avsnitt 2

  Ett ex flyttar in i villan när alla singlarna är ute och nu kan det komma fler när som helst, var som helst. Scotty försöker med Nancy, men hans ex Ashleigh är på väg... Del 2:8.

  Publicerad: 16 okt 2018

 • Avsnitt 3

  Nancy May och Scotty T blir förtjusta när de provar olivolja medan James och Ashleigh finner varandra - mitt framför ögonen på Olivia. På domedagsstranden anländer Lacey, Youssefs ex och han blir överlycklig över chansen att få komma till. Del 3:8.

  Publicerad: 16 okt 2018

 • Avsnitt 4

  Kärlekstriangeln mellan Scotty T, Nancy May och Lacey ställs på sin spets när de skickas till Domedagsstranden. Den nyanlända är Laceys ex Jordan från tredje säsongen. Men terrorpaddan skickar även dit hans ex Megan. Del 4:8.

  Publicerad: 16 okt 2018

 • Avsnitt 5

  Olivia har nått bristningspunkten och det går så långt att hon kastar sin drink på James när gänget får en sällsynt utekväll. Gina och Kieran får äntligen ihop det och en nyanländ för med sig kärlekens vindar, men hur länge ska det hålla? Del 5:8.

  Publicerad: 16 okt 2018

 • Avsnitt 6

  James och Ashleigh kommer varann allt närmare, men en otäck överraskning på deras dejt kan förändra allt för alltid. Kieran ställer in siktet på Olivia, men Gina ger inte upp i första taget. Megan får för sig att hon ogillar nån i huset. Del 6:8.

  Publicerad: 16 okt 2018

 • Avsnitt 7

  Det är dags att ta farväl av någon när terrorpaddan tvingar Gina att fatta ett oönskat beslut. Olivia behöver färskt kött och Scotty har äntligen insett att Nancy är den rätta för honom, men känner Nancy likadant efter allt som hänt? Del 7:8.

  Publicerad: 16 okt 2018

 • Avsnitt 8

  Sista dagen och natten för alla, och för första gången nånsin kommer en nyanländ instormandes i huset. Före detta par skickas på dejt, kommer gamla känslor att röras upp? Åker nån därifrån som ett par? Överlever "Jegan" vistelsen i huset? Del 8:8.

  Publicerad: 16 okt 2018

Om du gillade Ex on the Beach UK kanske du också gillar...