Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


1 strand och 8 hungriga singlar söker alla efter en ny romans. Allt är fantastiskt & stämningen är på topp tills deras ex dyker upp - en efter en.

 • Avsnitt 1

  Åtta sexiga singlar bjuds in till en underbar strand för att finna kärleken, men det finns ett aber - deras drömsemester slås i spillror när deras ex dyker upp en efter en. Vissa av dem är ute efter hämnd, andra efter att återförenas. Del 1:8.

  Publicerad: 1 jul 2015

 • Avsnitt 2

  Åtta singlar försöker att finna kärleken, men deras drömsemester slås alltmer i bitar. Vicky fortsätter att flörta med Ross och Marcos ex Frankie upptäcker att hon har en rival. Ash och Chloe får en otrevlig överraskning när nästa ex dyker upp. Del 2:8.

  Publicerad: 1 jul 2015

 • Avsnitt 3

  Det fjärde exet anländer för att ställa till det för våra singlar. Ross känner av Chloes vrede när han och Vicky kommer varandra nära, det kör ihop sig mellan Taitha och Ash och exploderar mellan Marco och Frankie på grund av Emily. Del 3:8.

  Publicerad: 1 jul 2015

 • Avsnitt 4

  Det femte exet anländer på stranden för att överraska Vicky och Ross. Det blir bara värre för Talitha och ett chockartat uttåg leder till panik. Vems ex blir det härnäst? Del 4:8.

  Publicerad: 1 jul 2015

 • Avsnitt 5

  Ash får en chock när sjätte exet anländer på stranden. Emily och Liam går på en helvetesdejt, Farah blir kär och Talithas värld vänds upp och ner när en gammal hemlighet kommer upp till ytan och hotar att sabba hennes förhållande med Ash för alltid. Del 5:8.

  Publicerad: 1 jul 2015

 • Avsnitt 6

  Ross säger till sitt ex Chloe att han vill försöka igen och Jack försöker med Emily. Ashs värld förändras när Joss avslöjar den hemliga kyssen med Talitha och självklart dyker ännu ett ex upp på stranden. Del 6:8.

  Publicerad: 1 jul 2015

 • Avsnitt 7

  Ash och Talitha har knappt hunnit göra slut innan han börjar hångla med Chloe. Shelby och Ross kommer varandra ännu närmare när de övernattar på kyrkogården. Vickys ex dyker upp, som hon gruvat sig för, och allt tar fart på stranden. Del 7:8.

  Publicerad: 1 jul 2015

 • Avsnitt 8

  När Vickys andra ex dyker upp uppstår en djup klyfta i gruppen... Ash förlorar tålamodet med Liam vilket får ödesdigra konsekvenser. Dan riskerar snart att få ett utbrott på grund av Ricci och Ricci och Vicky försöker göra slut, men lyckas inte. Del 8:8.

  Publicerad: 1 jul 2015

Om du gillade Ex on the Beach UK kanske du också gillar...