Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Vicky Pattison är tillbaka med ett nytt program, "Ex On The Beach: Body SOS". Hon ska hjälpa 17 personer till bättre självförtroende på stranden. Ett gäng tränare ska se till att de byter den feta maten mot feta muskler. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Paige vill inte bestämma bröllopsdatum innan hon har tappat kilona, och Sam vill bygga muskler och bli modell. Hinner de byta skepnad i tid innan de måste visa upp sig i "Ex on the Beach"?

  Publicerad: 18 mar 2018

 • Avsnitt 2

  Jourdan vill tappa vikt och hitta sina Beyoncékurvor, och Linus vill slå igenom som skådespelare. Hinner de byta skepnad i tid innan de måste visa upp sig i "Ex on the Beach"?

  Publicerad: 25 mar 2018

 • Avsnitt 3

  Deano vill bli av med sina manstuttar, bli trimmad som kompisarna och få en dejt. Paris vill snygga till kurvorna och återfå självförtroendet. Hinner de i tid till "Ex on the Beach"?

  Publicerad: 1 apr 2018

 • Avsnitt 4

  Becci är trott på att vara den tjocka systern, och vill gå ner i vikt. Kieran är trött på att känna sig som gängets tanigaste, och vill bli biffigare. Hinner de förvandla sina kroppar i tid?

  Publicerad: 8 apr 2018

 • Avsnitt 5

  Ronan har lagt på sig och hamnat i en ond cirkel, medan Camilla vill komma i form inför semestern. Hinner de få ordning på sina liv inför "Ex on the Beach"?

  Publicerad: 15 apr 2018

 • Avsnitt 6

  Shelbie och Liv har lagt på sig kilon och måste bli av med dem. Vanessa drömmer om en fribrottares fysik. Hinner de förvandla sina kroppar i tid för "Ex on the Beach"?

  Publicerad: 22 apr 2018

 • Avsnitt 7

  Pizzeriaägaren Mahan har blivit för degig och vill bli av med valkarna, medan Lydia vill ha tillbaka sin gamla kropp. Hinner de förvandla sina kroppar i tid för "Ex on the Beach"?

  Publicerad: 29 apr 2018

 • Avsnitt 8

  Sheena måste gå ner i vikt inför sin smekmånad, och Georgia behöver tappa vikt för att hitta igen sitt gamla jag. Hinner de förvandla sina kroppar i tid för "Ex on the Beach"?

  Publicerad: 6 maj 2018

Om du gillade Ex on the Beach: Body SOS kanske du också gillar...