Se programmetSäsong 9 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I Ensam mamma söker hoppas de tre härliga singelmammorna Jenny, Johanna och Beatrice att få träffa mannen i sitt liv. Under en sommar av värme och spirande romans kommer mammorna att dejta och lära känna sina beundrare innan det är dags för det slutgiltiga valet. En kille blir ensam kvar och har vunnit mammans hjärta. Programmet leds av den folkkära artisten Jessica Andersson.

 • Avsnitt 1

  Äntligen är Ensam Mamma söker tillbaka och i denna säsong får vi följa Jenny, Beatrice och Johanna i sökandet efter den stora kärleken. Våra mammor börjar sitt äventyr på en herrgård i Dalsland där de får träffa sina potentiella livskamrater för första gången. Det blir minst sagt nervöst och en och annan pinsamhet uppstår. Vilka killar lyckas bäst med sina första intryck? Avsnitt 1 av 10.

  Publicerad: 19 okt 2017

 • Avsnitt 2

  Romantiken på herrgården fortsätter. Mammorna försöker under några gruppdejter lära känna sina killar bättre. Jenny gör sitt bästa för att laga en god lunch, dock går det inte riktigt som hon planerat. Johanna får en minst sagt mysig stund med en av killarna och Beatrice ställs inför två svåra beslut. Inte nog med det så är det dags för det första, svåra valet. Vilka killar vill Beatrice, Johanna och Jenny fortsätta att träffa? Avsnitt 2 av 10.

  Publicerad: 26 okt 2017

 • Avsnitt 3

  Beatrice vilka killar hon vill fortsätta att träffa. Sedan är det dags för mammorna att åka med sina killar till varsitt sommarhus. För Beatrice och Kim som samåker till Österlen börjar resan skakigt.

  Publicerad: 2 nov 2017

 • Avsnitt 4

  Det börjar närma sig slutet på sommarhusvistelsen. Beatrice har en mysig dejt i en vinkällare. Hos Johanna börjar svartsjuka visa sig hos killarna när den första kyssen delas ut.

  Publicerad: 9 nov 2017

 • Avsnitt 5

  Det har blivit dags för våra mammor att hälsa på hemma hos killarna, men innan dess måste Jenny välja vilka hon vill fortsätta träffa i sommar.

  Publicerad: 16 nov 2017

 • Avsnitt 6

  Mammorna är på besök hemma hos killarna. Johanna åker på sin bästa dejt hittills och Beatrice får erfara hur det är att dejta någon som fortfarande bor hemma hos föräldrarna.

  Publicerad: 23 nov 2017

 • Avsnitt 7

  Det har blivit dags för en milstolpe i mammornas och killarnas relation. Killarna ska få träffa barnen. Men innan dom kommer och hälsar på måste Johanna välja vilka hon vill ta med hem.

  Publicerad: 30 nov 2017

 • Avsnitt 8

  Killarnas besök hemma hos mammorna fortsätter och rivaliteten ökar när Jenny är på gruppdejt. Johanna bjuder in sina vänner på kräftskiva och Beatrice familj bjuder på grillfest.

  Publicerad: 7 dec 2017

 • Avsnitt 9

  Mammorna ger sig iväg utomlands med sina killar. Det är starten på sommarens sista dagar och extra viktigt för killarna att visa sig från sin bästa sida.

  Publicerad: 14 dec 2017

 • Avsnitt 10

  Ensam mamma söker avslutas med ett frieri - men för vilken av mammorna? Sista dagarna utomlands lider mot sitt slut. Våra mammor måste välja den kille som de kan se sig själva med i framtiden.

  Publicerad: 21 dec 2017

 • Avsnitt 11

  Jessica Andersson sätter sig ned med Beatrice för att prata om hur säsongen varit och får en riktigt oväntad överraskning när Beatrice berättar vem hon är tillsammans med idag.

  Publicerad: 21 dec 2017

 • Avsnitt 12

  Jessica Andersson sätter sig ned med Jenny för att höra allt om frieriet, kärleken och bröllopsplanerna.

  Publicerad: 21 dec 2017


Om du gillade Ensam mamma söker kanske du också gillar...