Se programmetSäsong 8 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Nu får tre nya hoppfulla singelmammor chansen att träffa kärleken på TV. Evelinas, Sofis och Susannes kontaktannonser rullade på TV3 i våras och beundrarbreven forsade in. Nu ska mammorna äntligen få träffa sina brevskrivare för att se om det finns chans för romans.

 • Avsnitt 1

  Avsnitt 1

 • Avsnitt 2

  En känner redan pirr i magen. En annan skriker att killarna är värdelösa. En fångar både gädda och kyss. Allt toppat med jordgubbar, champagne och ett ofrivilligt dopp. Bland mycket annat. Det är äntligen dags för minisemester. Mammorna får tillfälle att umgås med sina killar under mer avslappnade former när utomhusaktiviteter arrangeras. Evelina tar med killarna på flytringsfiske och den som först får napp utlovas en puss. Susanne vill se vem som snabbast kan göra upp eld utan moderna hjälpmedel. Sofi ger killarna i uppgift att bygga en flotte som ska bära på vattnet. Tävlingsinstinkten tar över för en av killarna. -Ni är värdelösa! skriker han. När alla utmaningar är avklarade bär det av på minisemester. Evelina åker till Varbergs kurort. Susanne åker till vackra Tällberg i Dalarna där en ny beundrare dyker upp, till de andra killarnas förtret. Sofi myser på Sydkoster med sina killar. Där kommer ett erkännande som kan få ett och annat ögonbryn att höjas: - Alla är vi fula fiskar, så är vi människor, säger en av killarna. Våra singelmammor är: Evelina, 31 år. Bor med sin dotter söder om Stockholm. Evelina är säljare och killen hon söker ska vara ambitiös och veta vad han vill. Hon tycker att muskler är hett, men inte avgörande. Sofi, 30 år. Bor med sin son i Göteborg. Sofi jobbar som nattundersköterska och driver dessutom egen skönhetssalong. Mannen hon söker vara rolig, snäll och ska gilla både friluftsliv och stadsliv. Susanne, 32 år. Bor med sina tre döttrar i Östersund. Hon är utbildad upplevelseproducent och studerar nu till förskollärare. Hon söker en man som hon kan skratta tillsammans med. Han ska vara självständig, driftig och trygg.

 • Avsnitt 3

  De dansar afrodans, surfar, kör sommarrodel i slalombacke och åker på sälsafari. Mammorna lär känna sina killar bättre och bättre. En kille försöker imponera genom att gå ner i spagat. En annan genom att dra skämt som ingen förstår. Minisemestern fortgår. Evelina trivs med sina killar i Varberg. De startar dagen med afrodans, klär sig sedan i avslöjande våtdräkter för att tävla i stående paddling (SUP). Tjuvstart retar de andra killarna, men Evelina väljer att inte lägga sig i. Susanne befinner sig i Tällberg. Hon bjuds på frukost ute i naturen tillsammans med Andreas. När hon listat ut vilken marmelad som är hans favorit åker hela gruppen till Rättvik för att köra rodel utför slalombacken i en rasande fart. Susanne blir extra glad när en speciell kille vinner dagens utmaning som innebär en dessertdejt med henne. Sofi njuter av västkusten och Sydkoster. Hon tar med sig killarna på sälsafari. En av killarna känner att han måste ta mer plats och försöker därför hålla låda. Hans skämt går dock inte hela vägen fram. Sofi tvingas oväntat ta farväl av en av sina killar. Våra singelmammor är: Evelina, 31 år. Bor med sin dotter söder om Stockholm. Evelina är säljare och killen hon söker ska vara ambitiös och veta vad han vill. Hon tycker att muskler är hett, men inte avgörande. Sofi, 30 år. Bor med sin son i Göteborg. Sofi jobbar som nattundersköterska och driver dessutom egen skönhetssalong. Mannen hon söker vara rolig, snäll och ska gilla både friluftsliv och stadsliv. Susanne, 32 år. Bor med sina tre döttrar i Östersund. Hon är utbildad upplevelseproducent och studerar nu till förskollärare. Hon söker en man som hon kan skratta tillsammans med. Han ska vara självständig, driftig och trygg.

 • Avsnitt 4

  -Det var den bästa massage jag fått i hela mitt liv, säger Susanne. Evelina uppvaktas med bastumys, kallbad, en tur i en amerikanare och en badkarsdejt tillsammans med den långe snickaren Filip. Sofi och hennes killar tävlar i dragkamp. Hennes inställning till tävling är allt annat än rättvis: -Om du fuskar är skitsamma. Bara du vinner, säger hon. Sofi blir extra nyfiken på Fredrik och bjuder med honom på mysig dejt med skaldjur, filtmys och champagne. Avsnitt 4 av 13.

 • Avsnitt 5

  Magdalena Graaf reser till Varberg där det är dags för Evelina att välja vilka killar som får flytta in hos henne och dottern Tiffany. Avsnitt 5 av 13.

 • Avsnitt 6

  Roar och Filip har blivit goda vänner och skriver en låt till Evelina. Susannes favorit Rickard fortsätter att reta sina rivaler med gitarren. Säsongens första kyss kommer under en mysig strand-dejt. -Jag är förälskad i Susanne, säger killen i fråga. Avsnitt 6 av 13.

 • Avsnitt 7

  Evelina är på picknick med sina friare och går iväg en stund med Filip. Hon erkänner att hon känner pirret i hans närhet. -Jag har alltid drömt om att kyssa dig, säger Filip. Avsnitt 7 av 13.

 • Avsnitt 8

  Avsnitt 8 av 13.

 • Avsnitt 9

  Avsnitt 9 av 13.

 • Avsnitt 10

  Avsnitt 10 av 13.

 • Avsnitt 11

  Avsnitt 11 av 13.

 • Avsnitt 12

  Avsnitt 12 av 13.