• Avsnitt 1

  22 jan 2019

  De tre mammorna Elin, Theodora och Camilla reser till Hedenlunda slott i Flen för att för första gången få möta de killar de kommer att dejta under en sommar av romans, skratt och tårar. Och det är tre pirriga och förväntansfulla mammor som kliver in på slottsgården. Men mammorna är inte i närheten av så nervösa som killarna är på att gå in och försöka göra ett gott första intryck. Vilka av killarna kommer att lyckas imponera på mammorna? För en kille får resan ett snöpligt slut då han tvingas åka hem redan första dagen. Avsnitt 1 av 10.

 • Avsnitt 2

  29 jan 2019

  Mammorna försöker lära känna sina killar bättre under romantiska grupp- och singeldejter. Elin överraskar grabbarna med en vinprovning och tar dessutom med en av killarna på en sagolik kvällsdejt. För Theodora blir det både ansträngda och hjärtliga skratt när hela gänget spelar krocket. Än en gång rörs hon till tårar när en av killarna berättar om varför han vill träffa henne mer. Camilla ställer till med fest för att lära känna sina killar bättre, både på gott och ont visar det sig. Elin gör en kille väldigt besviken när hon gör sitt första svåra val och även Theodora tvingas bestämma vilka killar hon vill fortsätta att träffa under sommaren. Avsnitt 2 av 10.

 • Avsnitt 3

  5 feb 2019

  Camilla gör sitt första val innan alla våra tre mammor tar med sig sina killar till varsitt härligt sommarhus. För Elin på Värmdö avlöser överraskningarna varandra och på Järvsö kämpar Theodoras killar både om hennes uppmärksamhet och med att övervinna sina rädslor. På ett blåsigt Käringön får Camilla komma närmare några av sina killar varav vissa imponerar och andra inte. Avsnitt 3 av 10.

 • Avsnitt 4

  12 feb 2019

  Det börjar närma sig slutet på sommarhusvistelsen och på flera håll tar känslorna överhanden. Efter många dejter på tu man hand gör Camilla ett val som för en gång skull känns lätt men för Elin är beslutet betydligt svårare. Avsnitt 4 av 10.

 • Avsnitt 5

  19 feb 2019

  Efter ett tårfyllt val för Theodora har det blivit dags för våra mammor att hälsa på hos de killar de valt att fortsätta träffa. Dejterna visar sig innehålla såväl vapen, vatten, höga höjder och starka motorer.

 • Avsnitt 6

  26 feb 2019

  Besöken hos killarna bjuder på överraskningar för mammorna. Camilla går på krogen med ett helt killgäng, Theodora dricker bubbel på ett slottstak och Elin får följa med "hem till mamma". Innan det är dags för Theodora att göra sitt val hinner hon till och med en övernattning hos en av sina favoriter. Avsnitt 6 av 11.

 • Avsnitt 7

  5 mar 2019

  Det har blivit dags för en milstolpe i mammornas och killarnas relation då killarna ska få träffa barnen. När Camilla ska göra sitt val om vilka killar som ska få följa med hem till Västerås för att träffa Milian får hon en oväntad förmaning av en av killarna. Avsnitt 7 av 11.

 • Avsnitt 8

  12 mar 2019

  De valda killarna är hemma hon mammorna och möter deras familjer, men frågan är om alla pallar trycket? Hos Camilla i Västerås tar en av killarna med sig både Camilla och Milian på dejt. Avsnitt 8 av 11.

 • Avsnitt 9

  19 mar 2019

  Uppe i fjällen gör Elin sitt val om vilka två killar som ska få följa med henne till romantikens huvudstad Verona. Därefter är det dags för alla våra tre mammor att åka iväg på sina drömsemestrar. Avsnitt 9 av 11.

 • Avsnitt 10

  26 mar 2019

  Sommarens kärleksäventyr börjar närma sig slutet och snart ska våra mammor välja den kille de vill ha i sina liv. Tre tårfyllda val väntar och för en av mammorna slutar äventyret med ett frieri. Avsnitt 10 av 11.