Se programmetEnsam mamma söker - Ett år senare S01E01

Favorit


Förra säsongen av Ensam mamma söker avslutades med ett frieri emellan Jenny och Tim, och Beatrice blev tillsammans med Johannas valda kille Fredrik. Men vad har egentligen hänt i Jenny och Beatrice liv sedan dess? I Ensam mamma söker – Ett år senare sätter vi oss ned för att tala om all drama, kärlek och svek mammorna varit med om sedan de gjorde sina slutgiltiga val. Intervjuar gör Susanne Nylén. Se intervjuerna

  • Jenny Edlund

    Efter frieriet i sista avsnittet av Ensam mamma söker var det bröllop som vankades för Jenny och Tim. Men någonting gick fel på vägen och Jenny blev lämnad fem veckor innan bröllopsdagen. Nu talar Jenny för första gången ut om vad som hände och den sorg hon burit på. Hur känner hon för Tim idag? Kommer hon att kunna älska igen? Vill hon ha fler barn? Är hon sams med de andra mammorna?

    Publicerad: 22 jan 2019

  • Beatrice Larsson

    Nyheten om att Beatrice var tillsammans med Johannas valda kille Fredrik slog ned som en bomb efter sista avsnittet av Ensam mamma söker. Nu berättar Beatrice om det första heta mötet, varför det tog slut och hur deras relation ser ut idag. Dessutom får vi höra om näthatet hon fick efter att hon semestrat med Tim och Robin, om panikångestattackerna och varför hon vill tänka mindre med hjärtat.

    Publicerad: 22 jan 2019