Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 13

Favorit

Säsong


Hur blir unga kära idag? Ofta handlar det först om att få kontakt med någon online, någon som du aldrig träffat på riktigt. Problemet är att din stora kärlek som du har träffat online kanske ljuger om vem han/hon är. Se säsong 1-7

 • Avsnitt 13

  Nev Schulman och Max Joseph är programledare för denna entimmesspecial med "Catfish"-fall som redan blivit lösta. Genom spännande intervjuer berättas historierna av de som var med om dem. Del 12:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 10

  Programmet sammanför par som tidigare enbart har träffats via en dator. Med tiden har de blivit kära, men vad händer när de träffas i verkligheten för första gången? Del 10:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 9

  Jeff har alltid haft otur med tjejer men tror att hän äntligen hittat en drömtjej i Megan. Men Megan börjar ge honom kattfiskarvibbar, så Jeff är redo att ta reda på om Megan verkligen är den hon utger sig för att vara. Del 9:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 8

  Efter flera år av chatter och nattsamtal upptäckte Miranda att Cameryn inte var den han påstådde sig vara. Hon konfronterade honom bara för att skickas till ännu en suspekt profil. Är mannen hon älskar nån helt annan? Del 8:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 7

  Solana vill ta sitt förhållande med pojkvännen Danny till nästa nivå, men hon kan inte sluta tänka på sin nätkärlek Elijah. Hans foto har använts i så många profiler att Solana måste få veta att han verkligen är den han påstår sig vara. Del 7:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 6

  John är redo att lämna Detroit, men en sak stoppar honom: Kelsey. De har aldrig talat annat än i chatt, men John är säker på att hon är den rätta. Nu när Johns hela liv ska förändras, kan han räkna med att Kelsey är en del av planen? Del 6:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 5

  Kändisen Tracie Thoms kom väldigt nära ett fan vid namn Sammie när hon hörde att Sammies vän hade gått bort. Sammie gick plötsligt upp i rök och nu undrar Tracie vem Sammie egentligen är. Del 5:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 4

  Lucille ledde ett enkelt liv ända tills hon blev tillfrågad om hon ville jobba för en lovande musikproducent vid namn Kidd Cole. Företag fick aldrig betalt för sina tjänster och en vacker dag hade Kidd gått upp i rök. Får Lucille svaren hon behöver? Del 4:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 3

  EEtt år efter att ha träffat "T-Lights" på Instagram känner sig Instakändisen Antoinette redo att träffa "T-Lights", men han avfärdar alltid idén. Är "T-Lights" verkligen den nätkändisen han påstår sig vara? Del 3:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 2

  Carmen är orolig över sin kusin Antwanes treåriga romans med en man vid namn Tony. Antwane lever ett liv helt frånkopplad från nätet, vilket gör det svårt att avslöja Tonys identitet. Är Tony verkligen den han påstår sig vara? Del 2:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

 • Avsnitt 1

  Craig träffade Zoe på Facebook och det blev snabbt allvarligt. Men förhållandet surnade när Zoe började kräva lösenord och hackade in sig på hans konto. Craig vill veta vem han egentligen blev kär i. Del 1:12.

  Publicerad: 1 feb 2017

Om du gillade Catfish kanske du också gillar...