Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 16

Favorit

Säsong


Hur blir unga kära idag? Ofta handlar det först om att få kontakt med någon online, någon som du aldrig träffat på riktigt. Problemet är att din stora kärlek som du har träffat online kanske ljuger om vem han/hon är. Se säsong 1-7

 • Avsnitt 16

  Mike blev kär i Caroline online, men blev misstänksam när hon hela tiden undviker att träffa honom - och istället lämnar lappar på hans bilruta. Sen har Mike fått veta att hon fått cancer. Är Caroline inte den hon utger sig för eller är hon bara rädd? Del 16:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 15

  Keyonnah kan knappt tro att det är sant, men hon är nästan helt säker på att hon har ett nätförhållande med sin barndomskärlek, rapparen Bow Wow. Men är förhållandet för bra för att vara sant? Del 15:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 14

  Derek har alltid haft otur med tjejer, men nu har han träffat Kristen på Facebook. De är djupt förälskade och Derek vill träffa henne, men Kristen kommer alltid upp med en ursäkt. Är Kristen hans drömtjej eller har Derek än en gång otur? Del 14:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 13

  Nick och Melissa blev kära när de var tolv och träffades i ett chattrum. Nu är de 18 och Nick vill träffa Melissa - men är Melissa den hon utger sig för att vara eller är allt Nick hört bara lögner? Del 13:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 11

  Aaliyah har alltid delat alla sina problem med sin flickvän Alicia - men fast de bara bor 70 kvarter från varandra vägrar Alicia att träffas eftersom hon inte kommit ut inför släkt och vänner. Del 11:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 10

  I över sju år har Ashley skickat manipulerade bilder av sig själv till sin själsfrände Mike - allt för att hon ska se smalare och mer attraktiv ut. Del 10:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 9

  För fem månader sen träffade Artis den blonda skönheten Jess online. De var båda i ett förhållande, men trodde att detta var äkta kärlek. Artis ska äntligen få träffa Jess, men är hon allt hon utger sig för att vara? Del 9:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 8

  När Jesse träffade Brian på Facebook trodde hon att hon fått in en fullträff. De skulle träffas, men Brian kom aldrig. Åratal senare har Brian bett henne att flytta in hos honom, men hon undrar vad det är han döljer. Del 8:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 7

  Mike träffade Kristen på Facebook för många år sen och deras förbindelse blev snabbt djup. Alla hans försök att träffa Kristen har gått om intet, ändå tror han att hon är den rätta. Kommer de äntligen att träffas? Del 7:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 6

  Jen har varit mobbad och har därför börjat ta kontakt på nätet och när hon mötte Skylar fick de genast kontakt. Men de har aldrig träffats. Kommer han att vilja att hon hälsar på? Del 6:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 5

  Dorion slits mellan sin nuvarande flickvän Raffinee och sin onlinekärlek Jeszica. Dorion är beredd att offra allt för Jeszica - inklusive Raffinee. Men Dorion vill veta om Jeszica verkligen är flickan på bilderna. Del 5:16.

  Publicerad: 1 jan 2017

 • Avsnitt 4

  Lauren träffade Derek på MySpace för många år sen, men de har aldrig träffats i verkligheten. Derek är omtänksam och stöttade Lauren när hon fick barn med ett ex. Lauren tror att Derek kan vara mannen i hennes liv, men varför undviker han att ses? Del 4:16.

  Publicerad: 1 jan 2017