Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 5

Favorit

Säsong


Carola Häggkvist bjuder in vänner och musikerkollegor till sitt hem i Steninge slottsby för ett adventsfirande som sent kommer glömmas. Den blir en dag full av pussel, samtal, mat och sång. Se säsong 1

 • Avsnitt 5

  Med en fantastisk liveorkester och några av Sveriges mest kända röster välkomnar Carola oss till konsertlogen i Steninge Slottsby. Se alla framträdanden från Carolas advent i ett musikaliskt svep.

 • Avsnitt 4

  Carola bjuder hem Anders Bagge och Charlotte Perelli för att vika origami, klä julgranen, sjunga och äta tillsammans. Till desserten kommer prästen Hans Bratt för att prata om julen och kristendom.

 • Avsnitt 3

  Carola bjuder hem Uno Svenningsson och Plura för att bygga pepparkakshus, sjunga, laga mat och äta tillsammans. Till desserten kommer även Sebastian Boudet, och han har med sig franskt julgodis.

 • Avsnitt 2

  Carola bjuder in Måns Zelmerlöw och Mariette Hansson för att slå in julklappar, sjunga, laga mat och äta tillsammans. Till efterrätten kommer även Mark Levengood för att prata om jultraditioner.

 • Avsnitt 1

  Carola bjuder hem Andreas Johnson och Sanna Nielsen för att bygga en julkrubba, sjunga, laga mat och äta tillsammans. Till desserten kommer även Anders Widmark med ett klurigt musikquiz.