Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 5

Favorit

Säsong


Carola Häggkvist bjuder in vänner och musikerkollegor till sitt hem i Steninge slottsby för ett adventsfirande som sent kommer glömmas. Den blir en dag full av pussel, samtal, mat och sång. Se säsong 1

 • Avsnitt 5

  Med en fantastisk liveorkester och några av Sveriges mest kända röster välkomnar Carola oss till konsertlogen i Steninge Slottsby. Se alla framträdanden från Carolas advent i ett musikaliskt svep.

  Publicerad: 22 dec 2019

 • Avsnitt 4

  Carola bjuder hem Anders Bagge och Charlotte Perelli för att vika origami, klä julgranen, sjunga och äta tillsammans. Till desserten kommer prästen Hans Bratt för att prata om julen och kristendom.

  Publicerad: 22 dec 2019

 • Avsnitt 3

  Carola bjuder hem Uno Svenningsson och Plura för att bygga pepparkakshus, sjunga, laga mat och äta tillsammans. Till desserten kommer även Sebastian Boudet, och han har med sig franskt julgodis.

  Publicerad: 22 dec 2019

 • Avsnitt 2

  Carola bjuder in Måns Zelmerlöw och Mariette Hansson för att slå in julklappar, sjunga, laga mat och äta tillsammans. Till efterrätten kommer även Mark Levengood för att prata om jultraditioner.

  Publicerad: 22 dec 2019

 • Avsnitt 1

  Carola bjuder hem Andreas Johnson och Sanna Nielsen för att bygga en julkrubba, sjunga, laga mat och äta tillsammans. Till desserten kommer även Anders Widmark med ett klurigt musikquiz.

  Publicerad: 22 dec 2019

Om du gillade Carolas Advent kanske du också gillar...