• Avsnitt 1

  9 mar 2019

  Hänts Johanna Bladh möter årets Paradise Hotel-profiler i en rykande färsk programserie på Viafree. Kommer Paow och Jeppe att bli ihop igen på riktigt? Varför dumpade hon Arvid Stenbäcken? Och hur mycket pengar får egentligen en deltagare för att ställa upp i Paradise Hotel? 
Missa inte Bladhs Bikt – Sveriges roligaste intervjuprogram.

 • Avsnitt 2

  16 mar 2019

  Johanna Bladh från Hänt Plus grillar årets Paradise Hotel-profiler. Varför ljög Arvid och Paow om att de var ihop? Har Arvid skaffat flickvän? Och varför säger han egentligen att Robin Mos är "fucking falsk"? Allt i veckans avsnitt av Bladhs Bikt!

 • Avsnitt 3

  23 mar 2019

  Vad hände egentligen mellan Emma, Arvid och Bella efter Mexico? Var Arvid otrogen mot Bella? Och vilken bortklippt scen är det som får Bella att rasa och kalla Jesper för "mansgris"? I veckans avsnitt av Bladhs Bikt möter Johanna Bladh nykomlingen Gabriella Andersson och får svar på en rad frågor tittarna undrat över.

 • Avsnitt 4

  30 mar 2019

  Johanna Bladh möter årets Paradise Hotel-profiler och ställer de mot väggen. Vilken annan deltagare har Haidar haft en romans med efter inspelningarna? Vad hände egentligen under det tuffa uppbrottet innan han åkte till Mexico? Och vad har hänt honom under barndomen som gör att han bryter ihop framför kameran? Se det fina samtalet i veckans avsnitt av Bladhs Bikt.

 • Avsnitt 5

  6 apr 2019

  Hade Ludvig flickvän i huset när han stod med Alexandra? Är allt som händer i Bachelor bara fejkat och vilken Love Island-profil sätter fjärilar i magen på Alex? Veckans gäst i Bladhs Bikt är Alexandra Nord, se när hon grillas av programledaren Johanna Bladh.

 • Avsnitt 6

  13 apr 2019

  Klamydia-kaoset i PH-huset, det tuffa uppbrottet från pojkvännen och sanningen om sexscenen i ”Farmen” – Linnea Lindström gästar Johanna Bladh i veckans #BladhsBikt och delar med sig av minst sagt intima detaljer!

 • Avsnitt 7

  20 apr 2019

  Emma och Marcus hemliga konflikt efter otrohetsdramat mellan Bella och Arvid, finns det några känslor mellan Hanna Bodelsson och Marcus och varför blir det bråk i studion? Veckans avsnitt av Bladhs Bikt bjuder på två deltagare – och dubbelt så mycket drama!

 • Avsnitt 8

  27 apr 2019

  Jeppe Johansson avslöjar vad han gjorde som fick honom utslängd ur Paradise Hotel, berättar allt om nya kärleken och talar för första gången ut om drogerna och sorgen efter första säsongen av PH. Se Jeppes första tv-intervju under säsongen – bara i Bladhs Bikt!

 • Avsnitt 9

  4 maj 2019

  Finns det kärlek mellan Paow och Jesper Bengtsson? Vem är snålast av alla PH-deltagare? Och vad har Jesper egentligen att säga om att han pratat om tjejer som "knubbsälar"? I veckans program grillar Johanna Bladh nykomlingen Jesper Bengtsson – i ett rykande färskt avsnitt av Bladhs Bikt!

 • Avsnitt 10

  11 maj 2019

  Johanna Bladh grillar årets profiler – nu har det blivit dags för finalisten av Paradise Hotel: Hannah Klostermann! Vad hände egentligen mellan Haidar och Hannah efter det hemliga sexet? Vem av PH-profilerna raggade senast på Hannah? Och hur går man vidare från en kärlekskrasch när någon varit otrogen? Säsongsavslutningen av Bladhs Bikt bjuder på mycket känslor!

Om du gillade Bladhs Bikt kanske du också gillar...