Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I Bilprovningen följer vi ett antal färgstarka karaktärer på några av Bilprovningens stationer i Sverige, främst i Tidaholm. I första säsongen lärde vi bland annat känna stationsledaren Fredrik, folkracefantasten Ylva och besiktningsteknikern Bengt från Dalarna – men också stamkunder som bilmekanikern Kjell som tittar in på stationen nästan varje dag. I andra säsongen blir det en del kära återseenden, men även nya karaktärer som dyker upp. Se säsong 1-3

 • Avsnitt 1

  Spänn fast säkerhetsbältet för nu är det dags för en ny säsong av Bilprovningen. I säsongspremiären är hela Tidaholmsstationen på selleridiet, vilket "smakar svetsgas" tycker Fredrik.

  Publicerad: 3 sep 2018

 • Avsnitt 2

  Följ med besiktningsteknikern Bengt på cruising! Bengt jobbar ideellt med Classic Car Week, som kallas "Sveriges största bilträff". Det blir ett vimmel av fantastiska bilar och människor.

  Publicerad: 10 sep 2018

 • Avsnitt 3

  Intresset för gamla mopeder är enormt och växande ute i landet. För besiktningsteknikern Bosse är mopeder det största och viktigaste utöver familjen.

  Publicerad: 17 sep 2018

 • Avsnitt 4

  Spänn kamremmen för i det är dags för Praktikant-Jenny att besikta en mäktig långtradare. Fredrik får en nostalgitripp när han rotar fram alla hattar man haft på Bilprovningen genom åren.

  Publicerad: 24 sep 2018

 • Avsnitt 5

  Vi följer färgstarka karaktärer som stationsledaren Fredrik, folkracefantasten Ylva och besiktningsteknikern Bengt, men också bilmekanikern Kjell som tittar in på stationen nästan varje dag. Avsnitt 5 av 6.

  Publicerad: 1 okt 2018

 • Avsnitt 6

  Följ med till fordonsentusiasterna på Bilprovningen som älskar att möta nya fordon och nya människor. Avsnitt 6 av 6.

  Publicerad: 8 okt 2018

Om du gillade Bilprovningen kanske du också gillar...