Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


I Bilprovningen följer vi ett antal färgstarka karaktärer på Bilprovningens station i Tidaholm, bland annat stationschefen Fredrik, folkracefantasten Ylva, moppeälskaren Bosse och den ständigt leende Claudio. Men även kunder som mekanikern Kjell, som åker till stationen varje dag hela vägen från Habo med sina egna och kunders bilar. Se säsong 1-3

 • Avsnitt 1

  Dansbandet Perikles besiktar sin turnébuss som rullat motsvarande 50 varv runt jorden och Natalie Eklind från Unga mammor har packat in hela familjen i sin Pickup. Avsnitt 1 av 4.

  Publicerad: 19 aug 2019

 • Avsnitt 2

  Stamkunden Kjell får sitt livs åktur då han åker med driftingmästaren Joakim Grahn under motoreventen En dag på strippen. Vi får också följa med när Bilprovningens personal går på match tillsammans. Avsnitt 2 av 4.

  Publicerad: 26 aug 2019

 • Avsnitt 3

  Brandkåren kommer för att besikta sin skylift och Bosse och Fredrik får ta en titt på stationen från ovan. Stamkunden Kjell bjuder in till sin mack och verkstad i Habo. Avsnitt 3 av 4.

  Publicerad: 2 sep 2019

 • Avsnitt 4

  Josefin besöker Hojrock i Västervik och hittar en V8 som hon hoppas få testköra på Bilprovningen. Bosse berättar om hur det var att övningsköra "på den gamla goda tiden". Avsnitt 4 av 4.

  Publicerad: 9 sep 2019

Om du gillade Bilprovningen kanske du också gillar...