Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Skulle du veta om din perfekta match stod mitt framför näsan på dig? Se säsong 1-8

 • Avsnitt 1

  20 singlar anländer till Hawaii i förhoppning om att hitta den rätte eller rätta. Men den här gången kan ett misslyckande kosta dem mer än väntat, och omedelbar lusta sätter hjärtan på spel när par och kärlekstrianglar bildas. Del 1:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 2

  Kiki fortsätter falla för Devin trots hans fasoner. Par börjar falla för varandra men ett förbluffande sanningsbås och en chockerande parceremoni tar hela huset på sängen. Del 2:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 3

  Möjliga nya kärlekar får kalla handen när två bekräftade icke-par fortfarande bara har ögon för varandra. Hannah tar det personligt när Kiki får upp ögonen för Chuck. Alla i huset får en knäpp på näsan för att de vägrar gå vidare. Del 3:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 4

  Icke-par fortsätter att vänslas och hotar allas chans att får tio rätt av tio. Huset försöker släppa loss, men problem både vid sanningsbåset och parceremonin visar att folk är nära bristningsgränsen. Del 4:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 5

  Vissa blir som tokiga när de inser att deras käresta går vidare. Chuck får utskällning när huset bevittnar en hångelfest med ännu en tjej som han vet inte är hans rätta. Chelsey är fast besluten att visa att Connor är den rätte för henne. Del 5:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 6

  En vild luaufest visar vem som är vild och vem som är gråtmild. Devins svartsjuka får honom att flippa ur. Frustrationen växer när grabbarna tänker strategi på parceremonin. Del 6:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 7

  Devin lurar Kiki för att få henne i säng. Svartsjuka får vissa att tappa fattningen. Alla i huset försöker flörta, men vissa är bättre på det än andra. Del 7:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 8

  Tjejerna blir chockade när några av deras ex dyker upp för att snacka skit. Kiki berättar allt om hennes sexliv med Devin för resten av huset. Tjejerna skäller på killarna för deras egoistiska beslut i parceremonin. Del 8:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 9

  Amanda flyger i taket igen, men den här gången blir följderna mycket värre än nån hade väntat sig. Hela huset bestämmer sig för att lägga sig i tävlingen så att rätt par kan skickas till sanningsbåset. Del 9:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

 • Avsnitt 10

  Paren slits mellan att spela för kärlek och att gå på strategi för att vinna. Hela huset bestämmer sig för att singla slant om sitt öde. Kan de förvandla 25 cent till 750 000 dollar? Del 10:10.

  Publicerad: 1 jul 2017

Om du gillade Are You the One? kanske du också gillar...