• Avsnitt 1

  1 jul 2017

  Tio perfekt ihopparade killar och tjejer blir chockade när de får veta att den här säsongen blir tuffare än de trodde med tillkomsten av en elfte tjej.Paris och Pratt smider planer för att slippa sanningsbåset. Del 1:11.

 • Avsnitt 2

  1 jul 2017

  Läget blir spänt när både Layton och Shelby hamnar i kärlekstrianglar. Killarna gräver upp saker om tjejerna i en tävling som kan skicka den elfte tjejen till sanningsbåset. Del 2:11.

 • Avsnitt 3

  1 jul 2017

  När Shelby sätter stopp för sin kärlekstriangel leder det till tårar. John söker kontakt med Christina, men blockeras hela tiden av Brandon, som redan vet att de inte är ett par. Hela huset häpnar över att de har en oskuld i gänget. Del 3:11.

 • Avsnitt 4

  1 jul 2017

  Ett hångel på fyllan hotar att stjälpa ett av husets starkaste par. Anthony lägger an på Laytons förälskelse, Jenni. John lägger äntligen in en stöt på Christina. En chockerande parceremoni skakar om hela huset Del 4:11.

 • Avsnitt 5

  1 jul 2017

  Huset är i chock efter den senaste parceremonin. Jenni tror att Layton är hennes match, men fruktar vreden från en förkrossad Jessica. Sanningsbåset riskerar att ge ännu mer hjärtesorg för ett av paren. Del 5:11.

 • Avsnitt 6

  1 jul 2017

  Tjejerna får överraskande information när deras föräldrar frågar ut killarna. När föräldrarna ger sig av exploderar spänningarna mellan Layton och Anthony. Vi får se att historien kan upprepa sig. Del 6:11.

 • Avsnitt 7

  1 jul 2017

  Efter ännu en misslyckad parceremoni är huset redo för en nystart. John tror att han äntligen hitta sin match i Jenni, men de andra är inte så säkra. Ashley känner att hon hamnat i vad som kan bli ett explosivt triangeldrama. Del 7:11.

 • Avsnitt 8

  1 jul 2017

  Kampen om Ashley mellan Dario och Layton eskalerar. Ellie får upp ögonen för Nathan, men Nathan är säker på att Christina är den rätta. Trycket från att vara den elfte tjejen blir för mycket för Christina. Del 8:11.

 • Avsnitt 9

  1 jul 2017

  Trots att de inte är ett par exploderar Nathan när Christina går tillbaka till Brandon. Med bara två parceremonier kvar kan Ashleys svårighet att välja mellan Layton and Dario göra att ingen vinner. Del 9:11.

 • Avsnitt 10

  1 jul 2017

  Det är dags för den sista parceremonin och ett byte återstår. Medan sanningsbåset levererar några välbehövliga svar, sätter den elfte tjejen priset på en miljon dollar i fara. Del 10:11.

 • Avsnitt 11

  1 jul 2017

  Deltagarna i säsong ett återförenas för den största händelsen i Ethans och Ambers liv - en bebis! Upptäck vad som hänt deltagarna medan de tillbringar en vild helg ihop för att fira med en sanslös babyhippa på AYTO-vis. Del 11:11.

Om du gillade Are You the One? kanske du också gillar...