Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Detta är det heta eftersnacket till Are you the one - Sverige. Daniel Paris leder tillsammans med sin expertpanel bestående av Erik Myrlund, Josefine Dahlberg och Linda-Marie Nilsson er igenom varje avsnitt med tankar och reflektioner kring dejterna, matchbox och jakten på kärlek. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  I Are you the one - Studion pratar Daniel Paris tillsammans med sin panel bestående av Erik Myrlund, Josefine Dahlberg och Linda-Marie Nilsson om dagens avsnitt. De spekulerar i deltagarnas strategier för att hitta sin "perfect match" och utvärderar dejterna.

  Publicerad: 26 feb 2018

 • Avsnitt 2

  I Are you the one - Studion pratar Daniel Paris tillsammans med sin panel bestående av Erik Myrlund, Josefine Dahlberg och Linda-Marie Nilsson om dagens avsnitt. De spekulerar i deltagarnas strategier för att hitta sin "perfect match" och utvärderar dejterna.

  Publicerad: 27 feb 2018

 • Avsnitt 3

  I Are you the one - Studion pratar Daniel Paris med alla deltagare och sin panel om veckan som har varit och deltagarnas strategier för att hitta sin "perfect match".

  Publicerad: 28 feb 2018

 • Avsnitt 4

  Andra veckan i huset är igång och det har varit en ny tävling. Panelen diskuterar kvällens avsnitt och vad de tror om veckans händelser.

  Publicerad: 5 mar 2018

 • Avsnitt 5

  Thaiboxning, matchbox och lite kärlek diskuteras i dagens avsnitt av Are you the one - Studion.

  Publicerad: 6 mar 2018

 • Avsnitt 6

  Alla deltagare är tillbaka i studion för att prata om veckan i Are you the one. Daniel Paris kommer tillsammans med panelen att gräva i hur tjejerna tänkte kring sitt val samt fråga deltagarna om händelserna under veckan.

  Publicerad: 7 mar 2018

 • Avsnitt 7

  Daniel Paris och panelen är tillbaka och tredje veckan har startat inne i huset. Är deltagarna på väg att lösa pusslet eller är de längre ifrån än någonsin efter tjejernas kupp vid förra matchningen?

  Publicerad: 12 mar 2018

 • Avsnitt 8

  Veckans dejter diskuteras och panelen preppar inför morgondagens stora veckofinal där alla deltagare besöker studion.

  Publicerad: 13 mar 2018

 • Avsnitt 9

  Alla deltagare är tillbaka i studion för veckans finalavsnitt. Daniel går igenom matchningen, roliga händelser under veckan och givetvis kommer panelen in för att ställa lite frågor till deltagarna.

  Publicerad: 14 mar 2018

 • Avsnitt 10

  Panelen är tillbaka och vi rör oss in i tredje veckan för deltagarna. De står utan någon perfect match och tiden börjar ticka.

  Publicerad: 18 mar 2018

 • Avsnitt 11

  Det har varit dejter i dagens program av Are you the one - Sverige. Panelen och Daniel diskuterar vad som hände och hur det går för deltagarna i jakten på deras perfect match.

  Publicerad: 19 mar 2018

 • Avsnitt 12

  Ännu en vecka har gått inne i huset och deltagarna är på plats i studion för att prata ut med Daniel Paris och panelen.

  Publicerad: 21 mar 2018


Om du gillade Are you the one - Studion kanske du också gillar...