Se programmetSäsong 6 - Avsnitt 14

Favorit

Säsong


I serien får vi följa antikvitets- och samlingsplockarna Mike Wolfe och Frank Fritz som reser runt i USA för att köpa eller "plocka" olika amerikanska föremål för återförsäljning.

 • Avsnitt 14

  Jackie "Hollywood" visar upp sitt otroliga galleri på Staten Island. Ett par från Pennsylvania har fyllt två lagerhallar med sin enorma samling. I Iowa får Danielle in en sällsynt scooter.

  24 dagar kvar

  Publicerad: 19 jan 2020

 • Avsnitt 13

  Frank konfronterar sin dåliga bilkarma och chansar på en uppsättning vintagehjul. På en tipp i New Jersey hittar killarna ett flygande tefat och en imponerande Karl-Alfred.

  17 dagar kvar

  Publicerad: 12 jan 2020

 • Avsnitt 12

  Skrotjägarna kommer över en ovanlig samling full av sällsynta föremål från amerikanska inbördeskriget. Efter att ha letat i flera år hittar Mike äntligen den sällsynta Harley-motorn från 1911.

  16 dagar kvar

  Publicerad: 11 jan 2020

 • Avsnitt 11

  I en fantastisk auktionshall jobbar Mike på en uppstoppad hjort. I en spökstad full av tomma butiker väljer killarna att besöka en gammeldags dagligvarubutik som fortfarande är full av varor.

  10 dagar kvar

  Publicerad: 5 jan 2020

 • Avsnitt 10

  Mike försöker behålla pokeransiktet medan han budar på en Knucklehead Harley från 1944. Senare leder en rondell till en skrotjägares paradis.

  9 dagar kvar

  Publicerad: 4 jan 2020

 • Avsnitt 9

  Frank och Danielle besöker en tidigare handelsstation full av fantastiskt Americana. Efter det besöker de Dr. Smiths familjesjukhus som varit stängt i år och är fullt av medicinska vintageprylar.

  9 dagar kvar

  Publicerad: 4 jan 2020

 • Avsnitt 8

  Mike och Frank hittar en ladugård som förstörts av en tornado. Killarna kollar igenom en imponerande samling tillhörande en miljonär och hittar en reservdel som kan vara värd en förmögenhet.

  1 dag kvar

  Publicerad: 28 dec 2019

Om du gillade American Pickers kanske du också gillar...