warning iconProgrammet är tyvärr inte längre tillgängligt, men det finns massor av annat att se på Viafree!

Alla livsstilsserier

24 timmar, Pirre & Mackan

24 timmar, Pirre & Mackan

Hantverkarna Pirre och Mackan förverkligar olika människors byggdrömmar. I varje avsnitt möter vi en lycklig person som överraskas med en ny renovering.

Action Run - Utmaningen

Action Run - Utmaningen

Den ultimata utmaningen, vem kommer vinna?

Alex Polizzi Dream Hotel

Alex Polizzi Dream Hotel

Nyblivna hotellägare får hjälp av Alex

Älskling, du har blivit en tjockis!

Älskling, du har blivit en tjockis!

Efter några år i en kärleksfull relation är det många som noterar avigsidorna av det goda livet. Att kläderna har krympt och att midjemåttet svällt. Älskling, du har blivit en tjockis! tar sitt avstamp precis där. I serien följer vi par, där den ena tappat sin ursprungsform och som nu, under sju veckor, ska göra allt i sin makt för att återfå den. Det handlar om att bli lika snygg och attraktiv som man var den dag Amor först sköt sina pilar.

Antiques Road Trip

Antiques Road Trip

Några av Storbritanniens främsta antikexperter åker på roadtrip genom England i sin jakt på sällsynta skatter och antikviteter.

Brasmys

Brasmys

Till alla er som gjort hundratals brasor eller aldrig lyckats med någon. Här är den perfekta brasan för mys, stämning och med lite fantasi - en hel del värme. Och så slipper du fylla på ved.

Brothers Green: EATS!

YouTube-stjärnorna och bröderna Mike och Josh Green bor i Williamsburg i Brooklyn och bjuder på frestande recept till grym musik i denna nya MTV-serie.

Bukowskis

Bukowskis

I vår gläntar vi återigen på dörren till auktionsföretaget Bukowskis. Där möts vi av ett ordnat kaos bestående av praktfull konst, magnifika möbler, glittrande juveler och spännande objekt från alla tidsperioder. Vi får följa både fantasieggande föremål och de underbara karaktärer som jobbar med dessa och som gärna bjuder på sig själva och lättar lite på slipsen.

Camp Kulinaris

Camp Kulinaris

För många kockar i soppan? Nej då, bara Anna Anka och 9 kändiskollegor.

Carnival Eats

Carnival Eats

En titt på de kulinariska upplevelser som serveras på olika karnevaler och hur det kommer sig att karnevaler har blivit kända som gastronomiska "freak shows" .

Charlie Luxton's Homes By the Med

Är det bara en spektakulär Medelhavsvy som gäller?

Charlie Luxton's Homes by the Sea

Charlie Luxton's Homes by the Sea

Charlie Luxton besöker fler episka byggnader vid kusten.

Chevaleresk

Chevaleresk

Wiberg och Måns ger sig an att hitta det lite finare i livet

Domare Claude

Domare Claude

Vem får vårdnaden om hunden efter en skilsmässa? Hur får jag tillbaka pengarna min kompis lånade förra året? Tvister mellan privatpersoner kan vara allt mellan himmel och jord – och väldigt jobbiga att lösa. I nya programmet Domare Claude avgörs vanliga svenskars konflikter. Rättvist, och med lika delar hårdhet och värme. Programledare och domare är framgångsrike och erfarne advokaten och affärsjuristen Claude Zacharias.

Dragons' Den

Dragons' Den

I den här realityserien får entreprenörer, uppfinnare och visionärer chansen att förvandla sina affärsdrömmar till verklighet. Men det handlar inte om någon välgörenhet. För att få det finansiella stöd de behöver behöver deltagarna först utstå kritik från en fem man stark expertpanel, som ger tummen upp eller tummen ned för deras affärsplan. Stora pengar står på spel och för att lyckas måste de vara både kreativa och övertygande.

Drömhem till salu

Drömhem till salu

När marknades dyraste bostäder ska säljas sker det bakom stängda dörrar. Nu får vi möjlighet att komma in i hem vi knappt visste existerade och knappast kommer att få möjlighet att besöka, än mindre köpa, bara drömma om. Nu kan vi gå på visningar på marknaden dyraste och mest exklusiva hem och får se de mest storslagna, dyra och lyxigaste fastigheterna på marknaden i Norge och utomlands.

En plats på landet

Finns lyckan på landet eller i stan?

En Skev Resa med Alex & Wille

En Skev Resa med Alex & Wille

Följ med Rackar-Alex och RmM-Wille till Vietnam i 8 helt galna avsnitt av "En skev resa".

Extreme Cribs

Extreme Cribs

MTV:s Cribs är tillbaka... med något alldeles extra! I Extreme Cribs får du möta familjerna som aldrig hört talas om stilren minimalism utan lever i extrema fantasihem.

Fiskedrag

Fiskedrag

Fisk- och fiskeentusiasten Mikael Odell reser världen runt på jakt efter spännande möten med fiskar och fiskare.

Flipping Out

Flipping Out

Husförsäljning, inredning, impulsbeslut och drama – med miljontals dollar i spel.

Four in a Bed

Four in a Bed

Testa att bo hos din konkurrent

Generation Cryo

Generation Cryo

Brees far var en spermadonator och nu letar hon rätt på sina 15 halvsyskon – som alla kommer från samma donator – för att med deras hjälp leta rätt på deras gemensamme biologiske far.

Gone Camping

Ut i vildmarken

Gordon, Gino & Fred: Road Trip

Gordon, Gino & Fred: Road Trip

Gordon, Gino och Fred beger sig ut på ett europeiskt äventyr

Gordon, Gino & Fred's Great Christmas Roast

Gordon, Gino och Fred är gränslösa i sina försök att förgylla vardagen med de mest exklusiva och välsmakande av julrätter från både det brittiska och det italienska köket.

Gran Turismo

Gran Turismo

Gran Turismo (GT) är den italienska termen för exklusiva sportbilar som är till för mer än att åka fort. Gran Turismo är en livsstil för de utvalda som åker mellan världens vackra platser i sina vackra bilar och lever det goda livet. I programmet Gran Turismo åker vi med Gunnar Dackevall genom England, Italien och Sverige för att hitta de vackra vägarna, den goda maten och de undangömda pärlorna att övernatta på.

Grossbusters

Grossbusters

Dom snuskigaste sovrummen i USA behöver hjälp

Gumball 3000

Gumball 3000

Gumball 3000 är tillbaka i TV6 och den här gången med den svenska superstjärnan Dolph Lundgren som en av förarna i det stjärnspäckade startfältet. Följ med vår programledare Mårten Andersson på en 3000 mile lång bensindoftande rallyfest med start i Stockholm och målgång på den glittrande strippen i Las Vegas.

Havets mat

Havets mat

I Havets mat tar Alexandra Pascalidou och mästerkocken Tom Sjöstedt med oss runt den svenska kusten för att laga smarriga rätter på fisk och skaldjur. Programserien syftar till att berätta om de fantastiska råvaror som finns i havet och hur man tillagar dem.

Hjälp! Jag har inget att ha på mig

Hjälp! Jag har inget att ha på mig

Carolina Gynning och Li Gadd hjälper till att hitta rätt i garderoben

Hoppas det smakar

Hoppas det smakar

I Hoppas det smakar ställs varje vecka fyra glada amatörkocka mot varandra i en rafflande matlagningsduell. Under fyra intensiva dagar sätts deras matlagningskunskaper på prov. De har ingen möjlighet att förbereda sig och får inte provsmaka under tiden. I slutändan är det smaklökarna som fäller avgörandet. Med förbundna ögon smakar deltagarna på de färdiga rätterna. De vet alltså inte vem som lagat maten de ska betygsätta. Känner de igen smaken på sin egen rätt? Ge de sig själva ett högt eller lågt betyg?

Hotellräddaren

Hotellräddaren

Vi har alla någon gång övernattat där. Det där hotellet med sorgsna gardiner, slitna rum och personal som varken sålt smöret eller hittat pengarna. I Hotellräddaren rycker hotellproffset Kristoffer Luczak ut för att rädda åtta svenska hotell från undergång och vända misären till framgång. Under sina drygt tjugo år i hotell- och restaurangbranschen har Kristoffer basat över tusentals anställda, arbetat över hela världen och är för närvarande restaurangchef för Macaos största kasino- och hotellsatsning genom tiderna. Och erfarenheten behövs.

Husfixarna Norge

Husfixarna Norge

I Husfixarna Norge möter vi åtta familjer som av olika skäl har ett obekvämt och dysfunktionellt boende som inte uppfyller deras behov.

Hustoppen

Hustoppen

Underligt ombyggda väderkvarnar, obegripliga arkitektvillor, värstingkåkar och vattentorn – det har blivit dags att gå husesyn i Sveriges mest fascinerande byggnader. Tillsammans med inredningsarkitekten Jannika Hernelius och arkitekten Andreas Forsberg får vi äntligen titta in husen vi alltid undrat över hur de ser ut innanför den snygga fasaden. Hur är det att bo i ett hus som liknar ett djur? Hur inreder du ett vattentorn, och är livet kanske lite roligare om du bor i ett rosa sagoslott?

I Used To Be Fat

I Used To Be Fat

MTV följer överviktiga tonåringar när de delar med sig av sin personliga kamp och sina triumfer i "I Used to Be Fat". I serien fångar kamerorna varje persons förberedelse för ett nytt liv.

Idas Fristelser

Idas Fristelser

Följ med in i Hela Norge bakar-vinnaren Ida Gran-Jansens kreativa universum.

Inredningsmästarna

Inredningsmästarna

Arkitekthistorikern Tom Dyckhoff letar efter oupptäckta intreningstalanger. Sökandet fortsätter efter Englands bästa amatördesigner.

Jamie Does

Jamie Does

Jamie på nya äventyr

Jamie's 15 Minute Meals

Jamie's 15 Minute Meals

Jamie Oliver ger begreppet "snabbmat" en helt ny innebörd när han skapar snabblagade och nyttiga middagar som vem som helst kan laga till vardags, på bara 15 minuter.

Jamie's 30 minute meals

Jamie's 30 minute meals

Mat på 30 minuter

Jamie's American Road Trip

Jamie's American Road Trip

Jamie Oliver reser runt i USA och lagar mat från olika kulturer för att bevisa att USA inte bara är en snabbmatsnation

Jamie's Comfort Food

Jamie's Comfort Food

Jamie Oliver välkomnar familj, vänner och tittare till sitt hem i Essex där han förnyar brittiska favoriträtter och tar dem till en ny nivå.

Jamie's Great Britain

Jamie's Great Britain

Jamie Oliver hyllar de bästa mattraditionerna i Storbritannien. Jamie själv växte upp starkt influerad av en av Storbritanniens första äkta gastropubbar, och hans föräldrar driver den än idag.

Jamie's Quick & Easy Christmas

Jamie lagar snabb och enkel julmat hemma i Essex och skapar 10 helt nya recept för familj och nära vänner. Han får även hjälp av några små hjälpredor: Petal, Buddy och River.

Jamie's Quick & Easy Food

Jamie's Quick & Easy Food

Snabba och enkla recept för alla

Jamie's Super Food

Jamie's Super Food

Lär dig äta dig till ett hälsosammare liv. I varje avsnitt lagar Jamie läckra måltider för en hel dag, alla balanserade tallrikar av välsmakande mat, packade med all näring du behöver på en dag.

Jamie's Ultimate Veg

I denna serie hyllar Jamie grönsakerna. Han reser från Indien till Israel och lagar en mängd vackra och hälsosamma rätter som du vill laga om och om igen.

Jay Leno's Garage

Jay Leno's Garage

Se den ikoniska komikerns och programledaren för "Tonight Show" Jay Leno här

Judge Geordie

Judge Geordie

Geordie domaren löser dina bekymmer

Junior Masterchef USA

Junior Masterchef USA

Talangfulla, unga kockar tävlar i matdueller och kulinariska uppdrag.

Kan vi hjälpa till?

Kan vi hjälpa till?

Laila och Björn hjälper hemmafixare med deras projekt.

Masterchef

Masterchef

Vem är den sanna mästerkocken?

Masterchef - The Professionals

Masterchef - The Professionals

Marcus Wareing, Monica Galetti och Gregg Wallace pressar proffessionella kockar till sina gastronomiska gränser i sökandet efter nästa kulinariska stjärna.

Masterchef USA

Masterchef USA

Gordon Ramsey & co letar fram USAs nästa storkock.

Mataam – Jakten på nästa kebabpizzan

Mataam – Jakten på nästa kebabpizzan

Sveriges nya matlagningstävling

Mellan skål och vägg med Edward Blom

Mellan skål och vägg med Edward Blom

Mellan skål och vägg med Edward Blom tar er med till några av våra finaste svenska smultronställen. Kulturhistoria, mat och dryck blandas i en härlig cocktail. ”Kyrkor, slott och Dry Martini” är mottot för resorna. Reseledaren Edward Blom är en levnadsglad kulturhistoriker och arkivarie med särskild inriktning på näringslivshistoria samt mat och dryck. Medresenären Peter Andersson är journalist och tidigare programledare för Finansnytt.

Min klassiker

Min klassiker

Stephan Wilson coachar i de ultrahårda tävlingarna

Min stora lata familj

Min stora lata familj

Den osunda livsstilen drabbar sällan bara en utan ofta hela familjen. I Min stora lata familj är det dags för dramatiska förändringar. Vi får följa en helt vanlig familj i Stockholmsområdet under tre månader. De har osunda mat- och motionsvanor och behöver lägga om sin livsstil. Familjen får hjälp av TV3:s team som består av en motiverande programledare, en personlig tränare och en kostrådgivare. Programledare är Sofia Rågenklint och Martin Lidberg är träningscoach.

MTV Suspect

MTV Suspect

Kommer de kunna reda ut lögnerna?

My Greatest Dishes

My Greatest Dishes

Tjugo av världens mest hyllade kockar tillagar de fyra rätter som har format dem till de de är.

My Super Sweet 16

My Super Sweet 16

My Super Sweet 16 tar dig på en vild färd i kulisserna genom hela dramat och visar alla överraskningar och extrema roligheter som tonåringarna förbereder inför den hittills viktigaste födelsedagen.

Never ever (Try this at home)

Never ever (Try this at home)

Man kan inte gå omkring och vara rädd för alla faror precis hela tiden. Därför testar Never Ever alla säkerhetsrisker och varningstexter du kan tänka dig. Här utforskar vi den miljö där majoriteten av alla olyckor sker: hemmet. Allt för att du som tittare ska slippa testa själv. Programledarna Martin Boman och Lena Sahlgren vattenfyller ett rum, sotar skorstenen med dynamit och skjuter lerduvor inomhus. Minst en gång kommer huset att fatta eld. Allt sker på riktigt och brandförsvaret är självklart på plats.

Nigella: At My Table

Nigella: At My Table

Nigella lagar den mat hon älskar att bjuda på till sina vänner och sin familj.

Nordens pärlor

Nordens pärlor

I reseprogrammet Nordens Perler teamar Jannecke Weeden upp med en av Skandinaviens bästa kockar, Stian Floer. Tillsammans besöker de de vackraste turistorterna och hotellen i Norden. Jannecke älskar lyx, men är otroligt kräsen när det gäller mat. Stian tycker att det är okej att sova i sovsäck, men lever för mat. Det kommer att vara "glamping", lyxiga och spektakulära omgivningar och Stian visar att det nordiska köket är allt annat än tråkigt.

Pascals Konditori

Pascals Konditori

Har du någon gång funderat på hur det är att jobba på på Norges bästa konditori? Här får du svar, för nu bjuder Pascal Dupuy in till sin fartfyllda bakverkstad i Oslo.

Pimp My Ride

Pimp My Ride

Upplev klassikern igen!

Pluras jul

Pluras jul

Fira jul med Plura och hans vänner!

Pluras paradis

Pluras paradis

Intill en liten sjö i det böljande sörmländska landskapet ligger ett vackert 1700-talstorp. Här har Plura Jonsson äntligen hittat sitt paradis. Det krävdes en rastlös resa genom Europa för att han skulle inse att hemma är bäst. Men det finns massor att göra på det gamla torpet. I sommar tar Plura hjälp av snickaren Björn Christiernson för att uppfylla sin renoveringsdrömmar. Tillsammans med kända gäster ska Plura och Björn hitta på inspirerande byggprojekt som räcker sommaren lång.

Rum för dig

Rum för dig

Laila Bagge hjälper kändisar med inredning.

Skärgårdsdröm

Skärgårdsdröm

I varje avsnitt av Skärgårdsdröm träffar vi nya människor som bestämt sig för att drömmen om skärgården inte bara ska förbli en dröm. Alla har olika önskningar och visioner vilket gör att vi får se ett rikt och varierat utbud av härliga hus. Samtidigt får vi följa med på en inspirerande resa genom Sveriges alla skärgårdar. Det kan vara minimala visten på en liten ö eller imponerande direktörsvillor med mängder av snickarglädje. I Skärgårdsdröm finns det en förverkligad dröm för alla.

Slottsliv

Slottsliv

Följ med Peder Lamm på en resa till ett Sverige av tinnar och torn, slott och herresäten. I Slottsliv berättar antikexperten Peder Lamm historien om ett antal svenska slott och människorna som har bebott dem. Han tar oss också med in i slotten och visar oss dyrgriparna som har samlats av generationer slottsherrar, allt från möbler och tidstypiska stilar till konst och kuriosa. Dessutom får vi en inblick i de nuvarande ägarnas slottsliv, med vardagssysslor och den verksamhet som driver slottet och dess ägor idag.

Snack-Off

Snack-Off

En grupp amatörkockar slåss mot varandra i en rad av "snack"-inspirerade utmaningar. Vinnaren får en prissumma, sina recept publicerade i Snack-Offs egna kokbok samt de eftertraktade "Golden Spork"-halsbandet.

So You Think You Can Dance

Se de ambitiösa dansarna satsa ALLT

Speed With Guy Martin

Speed With Guy Martin

Se när Guy Martin tar sig an fartfyllda utmaningar

Stugfixarna Norge

Stugfixarna Norge

Stugor rustas upp i sagolika landskap.

Sveriges fulaste hem

Sveriges fulaste hem

Alla hemägares älsklingar Simon och Tomas är äntligen tillbaka på hemmaplan efter att ha jobbat på uppdrag av Oprah Winfrey med USAs fulaste hem. Nu undsätter duon svenska familjer som saknar stil så till den milda grad att de kvalificerat sig till Sveriges fulaste hem. De skräder varken orden eller är nådiga i sin kritik när de inspekterar de smaklösa boningarna. Hemägarna anklagas för gräslig stil och förvisas från hus och hem under tiden som TV3 ställer allt till rätta.

The Hotel Inspector

The Hotel Inspector

Den handlingskraftiga Alex Polizzi hjälper krisande hotell och vandrarhem att hamna på rätt köl. Hon reser runt i Storbritannien och besöker en rad företag som har sett bättre dagar.

The Pauly D Project

The Pauly D Project

I 'Pauly D Project' får vi se hur livet från Seaside Heights ser ut från Pauly D's sida. Kamerorna har dokumenterat hans resa från världskänd rumskompis till världskänd DJ tillsammans med sina bästa vänner från Rhode Island där han växte upp.

The Valleys

The Valleys

Djupt i hjärtat av South Wales böljande gröna landskap finns en tyst och pittoresk plats som kallas The Valleys där nio ungdomar drömmer om kändisskap och limousiner...

Tonårsbossen

Tonårsbossen

Tonåringarna tar över, hur ska det gå!

Ugly House to Lovely House

Ugly House to Lovely House

George Clarke hjälper, tillsammans med några av englands mest framstående arkitekter, husägare att transformera sina oälskade hem till hem att älska.

Välkommen på visning

Välkommen på visning

Följ med bakom kulisserna på unika mäklarbyrån Hemverket – där ingen dag är den andra lik!

Världens bästa burgare

Världens bästa burgare

Johan Jureskog och Frida Nordstrand är på jakt efter den bästa burgaren!

Vi äter oss till döds

Vi äter oss till döds

Fetma och de problem som orsakas av övervikt, är snart den viktigaste dödsorsaken i Sverige och i resten av Europa. Pizza, hamburgare och kebab har ersatt mycket av den traditionella kosthållningen, vilket gör även svenskarna till storkonsumenter av kaloririk snabbmat. Läkaren Anders Kjellberg, känd från livsstilsprogrammet Du är vad du äter, presenterar och kommenterar programmen som handlar om allt från magsäcksoperationer för extremt överviktiga människor via matberoende och samhällets fördomar mot tjockisar till att handla om riskerna för överviktiga gravida kvinnor.

Vinterfönster

Vinterfönster

Har all snö smält bort eller kan du bara inte få nog? Här är vintern som man vill ha den - rakt in i vardagsrummet utan några krav på skottning.

WakeBrothers

WakeBrothers

Syskonrivalitet klingar oftast av med tiden. Men i Phil och Bob Sovens fall...så blir den bara värre!

We have a plan

We have a plan

Följ med Metro Mode när de besöker Miami, Kapstaden, Bangkok och Tel Aviv. Ta del av både smultronställen och andra tips under resan.

Wheel of Games

Wheel of Games

Programmet där Minecrafters och FPS:are möts i olika spel för olika konsoler!

Wow, det visste jag inte!

Wow, det visste jag inte!

Visste du att chips uppfanns av ilska? Eller att nallen ”Teddy Bear” döptes efter en amerikansk president? De här frågorna med flera får sina svar och förklaras i en originell dokumentärserie som är fullproppad med fascinerande fakta, och avslöjar sanningen och ursprunget om de saker vi tittare redan är bekanta med, från saker man använder dagligen, till fraser och vanor man lagt sig till med.