Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Vad har citroner, blå skoskydd och kanelbulledoft gemensamt? Bostadsaffärer, så klart! Svenskarna fullkomligt älskar att fönstershoppa drömhem och att bildfrossa på mäklarsajter har blivit något av en folksjukdom. I nya serien Välkommen på visning följer vi tillvaron på mäklarkontoret Hemverket i Göteborg. Deras unika koncept är att säljaren får hålla i visningen – medan mäklaren vägleder och hjälper till med pappersarbetet. Något som brukar leda till spännande, roliga och ibland väldigt märkliga situationer. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  I Välkommen på visning följer vi livet på det unika mäklarkontoret Hemverket i Göteborg. Hemverkets koncept är att säljaren får hålla i visningen själv – under coachning av en mäklare. Ett upplägg som ofta leder till spännande, roliga och märkliga situationer. I premiäravsnittet hälsar vi på i Rolfs gigantiska timmerstuga i Arvika, vi följer med till Viktor som ska sälja huset han själv har byggt – och tittar även in hos Tanya och hennes sömniga hund Oskar. Avsnitt 1 av 6.

 • Avsnitt 2

  Vi träffar Tina, 61, och Reidar, 65, som har separerat och nu ska sälja sin gård i Simrishamn. Vi följer också med hem till Emilda som vill veta hur hon får mest betalt för sin tvårummare i Hallunda.

 • Avsnitt 3

  I veckans avsnitt av Välkommen på visning hälsar vi på hos änklingen Bertil från Lövstalöf utanför Uppsala, som vill sälja sin enplansvilla och flytta till något mindre. Det är en hel del att flytta ut för Bertil då han är en riktig prylsamlare – och bland annat har 760 stycken porslinskatter och 5 070 (!) porslinstomtar hemma. Vi besöker också Lennart i hans unika trerummare i Skarpnäck – som är ombyggd både till musikstudio och trumverkstad. Och så ska Christine sälja sin gård utanför skånska Barsebäck. Välkommen på visning! Avsnitt 3 av 6.

 • Avsnitt 4

  Vi åker vi till Täby - där Bosse bestämt sig för att flytta ut efter nästan 20 år i samma hus. Vi träffar också familjen Blomqvist som ska sälja villan i Strängnäs för att börja ett nytt liv i Alperna.

 • Avsnitt 5

  Den här veckan får vi hälsa på i en magnifik herrgård hos en professor i Västervik, som vill flytta närmare sina barn. Vi är också med när papegojtokiga paret Peter och Christian letar nytt hem där deras fågelflock får plats. I Göteborg ska it-killen "Berra" gå på blinddejt, medan ett flyttsuget par i Upplands-Väsby tjafsar om makens tio kartonger med modelljärnvägsprylar. Välkommen på visning! Avsnitt 5 av 6.

 • Avsnitt 6

  Den här veckan får vi vara med när Kerstin ska sälja sitt vackra 1800-talshus utanför Örebro efter en skilsmässa. Dessutom blir en tur till Uppsala där Jan och Bodil ska sälja sin stora lägenhet.