Favorit

Säsong


I matlagningsprogrammet "Vad grillar du på?" får vi följa med Jompen och Pierre när de ger sig ut i naturen för att hitta de bästa råvarorna att lägga på grillen. Med sig på äventyret tar de kända gäster som själva är jakt- och fiskeentusiaster. Vi får bland annat följa med gänget på spännande jakt efter vildsvin och mufflonfår, men även på fiskeäventyr.

 • Vad grillar du på?

  Avsnitt 1

  I säsongspremiären följer MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson med på mufflonjakt i Stockholms skärgård. Mufflonfåret är ett skyggt och svårfångat djur som numera lever vilt i skärgården.

  Publicerad: 25 maj 2018

  Längd: 21:00

 • Vad grillar du på?

  Avsnitt 2

  "Jompen", Pierre och Salong Betong-Danne ska laga vildsvinskebab till Dannes fru som fyller år. Det enda som saknas är vildsvinet.

  Publicerad: 1 jun 2018

  Längd: 22:00

 • Vad grillar du på?

  Avsnitt 3

  "Jompen" och Pierre åker ner till sina vänner Carl Dreyer och Douglas Murray i skåne för att fiska gös. Hockey-kungen Douglas är hemma från USA och redo för en paus i svenska naturen med sina kompisar.

  Publicerad: 8 jun 2018

  Längd: 22:00

 • Vad grillar du på?

  Avsnitt 4

  Var i Sverige hittar vi den bästa falafrullen? I Malmö så klart. "Jompen" och Pierre är i Skåne för att laga falafelrulle med svensk halloumi och till sin hjälp har de musikern och kocken Mange Schmid...

  Publicerad: 15 jun 2018

  Längd: 22:00

Trending

Lyxfällan

Lyxfällan

Tisdagar 20.00
Parneviks

Parneviks

Se alla fyra säsonger här
Middag med mitt ex
Ny serie

Middag med mitt ex

Premiär måndag 29 april
Paradise Hotel

Paradise Hotel

Mån-ons 22.00 på TV3 och 15.00 på Viafree
Lailaland
Ny säsong

Lailaland

Säsongspremiär måndag 6 maj