Favorit

Säsong


I matlagningsprogrammet "Vad grillar du på?" får vi följa med Jompen och Pierre när de ger sig ut i naturen för att hitta de bästa råvarorna att lägga på grillen. Med sig på äventyret tar de kända gäster som själva är jakt- och fiskeentusiaster. Vi får bland annat följa med gänget på spännande jakt efter vildsvin och mufflonfår, men även på fiskeäventyr.

 • Vad grillar du på?

  Avsnitt 4

  Var i Sverige hittar vi den bästa falafrullen? I Malmö så klart. "Jompen" och Pierre är i Skåne för att laga falafelrulle med svensk halloumi och till sin hjälp har de musikern och kocken Mange Schmid...

  Publicerad: 15 jun 2018

  Längd: 22:00

 • Vad grillar du på?

  Avsnitt 3

  "Jompen" och Pierre åker ner till sina vänner Carl Dreyer och Douglas Murray i skåne för att fiska gös. Hockey-kungen Douglas är hemma från USA och redo för en paus i svenska naturen med sina kompisar.

  Publicerad: 8 jun 2018

  Längd: 22:00

 • Vad grillar du på?

  Avsnitt 2

  "Jompen", Pierre och Salong Betong-Danne ska laga vildsvinskebab till Dannes fru som fyller år. Det enda som saknas är vildsvinet.

  Publicerad: 1 jun 2018

  Längd: 22:00

 • Vad grillar du på?

  Avsnitt 1

  I säsongspremiären följer MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson med på mufflonjakt i Stockholms skärgård. Mufflonfåret är ett skyggt och svårfångat djur som numera lever vilt i skärgården.

  Publicerad: 25 maj 2018

  Längd: 21:00

Du kanske gillar