Se programmetSäsong 2 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Djupt i hjärtat av South Wales böljande gröna landskap finns en tyst och pittoresk plats som kallas The Valleys där nio ungdomar drömmer om kändisskap och limousiner... Se säsong 1-3

 • Avsnitt 1

  Ett par nya snygga tvillingkillar anländer och tjejernas hormonnivåer skjuter i höjden, medan killarna får skärpa sig. Det dröjer inte länge förrän svartsjuka, rivaliteteter och romantiska intriger slutar med slagsmål, skitsnack och svek. Del 1:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 2

  Det är Chidgeys födelsedag, men ingen är beredd på hans överraskningspresent. Än värre, han får inte ens öppna den - Anthony gör det åt honom. Jenna kan inte välja mellan tvillingarna och hamnar hos Chidgey istället. Det hela blir för mycket för Carley. Del 2:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 3

  Natalee har tillbringat natten med Anthony och skippar jobbet. Men de väcks ur en romantiska tupplur av en fly förbannad AK som drar med henne till fotograferingen. En fest blir kaotisk när Carley plötsligt säger att hon älskar en av sina rumskamrater. Del 3:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 4

  Natalee lämnar inte Anthonys sida - annat än för att bråka med Chidgey. Jenna och Jason kommer varann närmare när han hjälper henne träna inför en fotografering, men när Leeroy dyker upp börjar Jenna ifrågasätta sina känslor. Del 4:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 5

  DJ-rivalerna Liam och Carley ska få spela på Cardiff FM, men dyker båda upp? Jenna åker till London för sitt livs fotografering. Resten av tjejerna vill inte missa allt der roliga så de drar också dit. Hemma i Wales åker killarna ut och tältar... Del 5:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 6

  Sexleksaker står på dagordningen när det blir tjejkväll. Under tiden drar pojkarna på gayklubb. Valleywood-kvällens flygbladsfotograferingen blir till ett lerbad och en tripp hem till Liams rugbyklubb leder till bråk mellan killar och tjejer. Del 6:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 7

  Chidgey får skulden för Anthonys engångsligg med en annan tjej, men han tröstas av Carley. Lateyshas dröm slår in när honär med på en reklamplansch där hon bär päls, men inga trosor. Jenna går till Leeroy när Jason inte längre imponerar. Del 7:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 8

  Gänget förbereder sig för sitt livs kväll - Valleywood Nights. Men det går åt pipan när en i gänget lägger ner och tar bussen hem till The Valleys. Jordan och AK chockerar alla när de berättar att inte alla får återvända till Cardiff. Del 8:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 9

  Tillbaka i South Wales Valleys återupplever vi blodbadet orsakat av våra ökända walesare under första vistelsen i Cardiff. Ni får veta vad de och deras familjer egentligen tyckte om spriten, sexet och osämjan. Del 9:9.

  Publicerad: 1 apr 2017

Om du gillade The Valleys kanske du också gillar...