• Avsnitt 1

  1 apr 2017

  Åtta ungdomar plockas från South Wales Valleys och får sitt livs chans att få sitt drömjobb i Cardiff. Fyra killar och fyra tjejer flyttar ihop och distraheras snart av stadens ljus och det motsatta könet. Del 1:6.

 • Avsnitt 2

  1 apr 2017

  Det blir kaos i Cardiff och i Chidgey och Jennas förhållande när ett ex plötsligt står i dörren. På en resa hem till South Wales Valleys bjuder Liam sina straighta rumskompisar på gruppdusch på den lokala rugbyklubben. Del 2:6.

 • Avsnitt 3

  1 apr 2017

  Eftereffekterna av Chidgey och Natalees förhållande påverkar hela huset och tjejerna och killarna bestämmer sig för att gå åt skilda håll. Killarna stannar i Cardiff medan tjejerna festar loss i South Wales Valleys. Del 3:6.

 • Avsnitt 4

  1 apr 2017

  Morgonen efter den vilda får-tema-festen får Nicole veta att Lateysha har åkt hem. Aron finns till hands för att se till att Nicole inte känner sig ensam, men hans framstötar ratas då Nicole tydligt visar att hon föredrar kvinnligt sällskap. Del 4:6.

 • Avsnitt 5

  1 apr 2017

  AK åker till South Wales Valleys för att träffa Chidgey och Natalee, men för att Chidgey ska kunna ta AK:s livlina måste han släppa nåt annat - nåt som Natalee inte är glad över. Leeroy tror han har Jenna på kroken tills Lateysha sätter käppar i hjulet. Del 5:6.

 • Avsnitt 6

  1 apr 2017

  Deras tid i Cardiff lider mot sitt slut och alla hoppas att de gjort tillräckligt mycket för att få stanna och jobba för Jordan och AK. En utflykt till en strippklubb förvandlar huset till ett slagfält och en överraskning väntar på en stor tillställning. Del 6:6.

Om du gillade The Valleys kanske du också gillar...