• Avsnitt 1

  1 apr 2017

  De vilda ungdomarna från the Valleys är tillbaka! Bland Cardiffs alla galenskaper söker Lateysha efter kärleken, men det är Carley och Jenna som slås med häpnad när det kommer en ny kille - som dessutom utmanar Chidgeys position som högsta hönset. Del 1:6.

 • Avsnitt 2

  1 apr 2017

  Lateysha får en överraskning när en vän från the Valleys dyker upp. Chidgey och Jack får fullt upp på en möhippa och det är krig och inte kärlek som råder mellan Natalee och Anthony - och bara en av dem kan överleva. Del 2:6.

 • Avsnitt 3

  1 apr 2017

  Det är första kvällen på Valleywood-turnén och ungdomarna från South Wales ger sig ut på Liverpools gator. Det hela går snett när någon stjäl föreställningen från Lateysha och Carley skickas till sjukhuset i ambulans. Del 3:6.

 • Avsnitt 4

  1 apr 2017

  Efter förödelsen i Liverpool är ungdomarna tillbaka i Cardiff för att försöka lappa ihop sammanhållningen. Lateysha och Nicole är osams, så Jordan kallar till ett möte för att försöka skapa fred och tar det knepiga beslutet att låta Nicole komma tillbaka. Del 4:6.

 • Avsnitt 5

  1 apr 2017

  Lateysha vaknar upp övertygad om att Jack varit med en annan tjej och blir glatt överraskad när han varit vaken hela natten av en annan anledning. Valleywood-turnén är inne på sin andra dag, och den här gången åker de till Bristol. Del 5:6.

 • Avsnitt 6

  1 apr 2017

  Det blir fest i huset när Jenna firar sin 23-årsdag, och likt alla bra födelsedagskalas smäller det högt. Gammalt groll kommer i dagen mellan Lateysha och Nicole när ett gräl går överstyr. Del 6:6.

Om du gillade The Valleys kanske du också gillar...