Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Alla hemägares älsklingar Simon och Tomas är äntligen tillbaka på hemmaplan efter att ha jobbat på uppdrag av Oprah Winfrey med USAs fulaste hem. Nu undsätter duon svenska familjer som saknar stil så till den milda grad att de kvalificerat sig till Sveriges fulaste hem. De skräder varken orden eller är nådiga i sin kritik när de inspekterar de smaklösa boningarna. Hemägarna anklagas för gräslig stil och förvisas från hus och hem under tiden som TV3 ställer allt till rätta.

 • Avsnitt 1

  Dansanta paret Sune och Mariannes gillestuga har sett många fester de senaste trettio åren. Avsnitt 1 av 10.

 • Avsnitt 2

  Det luggslitna kollektivet i Bromma är i stort behov av renovering. Här bor tretton ekotänkande vegetarianer och det sägs att Lukas Moodyssons film "Tillsammans" har hämtat inspiration härifrån. Avsnitt 2 av 10.

 • Avsnitt 3

  Furu, torkade blommor, dammiga kopparformar på väggarna, söta prydnadssaker och ett samlarpar som varken kan kasta saker eller avsluta påbörjade projekt. En inredares värsta mardröm. Avsnitt 3 av 10.

 • Avsnitt 4

  Kolas och Joruns tre barn har tagit över den lilla trean i Älta. Föräldrarna är således förvisade till vardagsrummet där de sover på en skumgummimadrass på golvet. Avsnitt 4 av 10.

 • Avsnitt 5

  Singelpinglan Thérèse bor i en stor och fin gammal våning i centrala Stockholm. Hon shoppar gärna loss, men har nu tappat kontrollen över högarna av skor, kläder, väskor, smycken och damm. Avsnitt 5 av 10.

 • Avsnitt 6

  Ulrika och Jens säger sig ha Stockholms fulaste kök och har bett om hjälp att renovera den gamla sjuttiotalskvarlevan. Resten av huset har de själva gjort iordning. Simon och Tomas är inte imponerade. Avsnitt 6 av 10.

 • Avsnitt 7

  Petris och Mickes vardagsrum är fyllt från golv till tak med små prydnader, kaffekoppar, porslinsdjur och spritflaskor. Paret skyller på varandra, men Simon och Tomas köper inte deras undanflykter. Avsnitt 7 av 10.

 • Avsnitt 8

  I en flygel i en herrgård vid Mälarens strand bor Annika som behöver hjälp med sitt trötta och tråkiga biljardrum. Som också fungerar som vardagsrum. Och syrum. Och bibliotek. Avsnitt 8 av 10.

 • Avsnitt 9

  Carina driver ett hunddagis i Sollentuna och hundarna har satt sina spår i huset. Köket håller på att falla isär, golvet är förstört och det mesta sitter löst och har lappats ihop med tejp. Avsnitt 9 av 10.

 • Avsnitt 10

  Hemma hos Shahrban och Yosef i Kista trängs mörka möbler med souvenirer och loppisfynd i vardagsrummet. Inte en enda solstråle orkar leta sig in genom persiennerna och de tunga gardinerna. Avsnitt 10 av 10.