• Avsnitt 1

  17 mar 2018

  Inredningsdesignern Halvor Bakke åker till Todalen med sina händiga kumpaner Mikkel, Gustav och Thomas för att fräscha upp en klasisk bostad i idylliska Trollheimen. Det blir en speciell vecka utan dusch och toalett och mycket logistik. Del 1:6.

 • Avsnitt 2

  24 mar 2018

  Inredningsdesignern Halvor åker till Finnskogen med sina medhjälpare Mikkel, Gustav och Thomas för att snygga till en stuga på Jævelodden. De hjälper Gunn, Eyvind och deras son Ole, som tycker att stugan är så ful att de nästan inte vågar bjuda hem några gäster. Del 2:6.

 • Avsnitt 3

  31 mar 2018

  Halvor och hans medhjälpare ska hjälpa den stora familjen Aag, som alla har ett nära och kärt förhållande till sitt näs, men de saknar en gemensamt vardagsutrymme. Mycket har varit intakt från över 100 år tillbaka i tiden.. Del 3:6.

 • Avsnitt 4

  7 apr 2018

  Halvor drar till Geirangerfjorden för att fixa till en byggnad med världens flottaste läge. Otillgänglighet har gjort det svårt för familjen Bonsaksen att uppgradera stugan. Med den fantastiska Geirangerfjorden som utsikt måste Halvor och hans team blåsa nytt liv i det gamla. Halvor har också planerat en trevlig överraskning för resten av killarna.

 • Avsnitt 5

  14 apr 2018

  Inredningsdesigner Halvor gör en resa till Telemark för att fixa till en sommarstuga på en ö som heter Skarveset vid kusten. Han kommer att hjälpa syskonen Aas, som nyligen ärvt stugan ochfått det tunga ansvaret att hålla platsen levande. Del 5:6.

 • Avsnitt 6

  21 apr 2018

  Inredningsdesigner Halvor åker till Oppdal, med sitt fantastiska team Mikkel, Gustav och Thomas, för att renovera upp en stuga i Våttahaugen. Del 6:6.

Om du gillade Stugfixarna Norge kanske du också gillar...