• Avsnitt 1

  24 okt 2016

  I säsongspremiären av Skönhetsfällan möter vi Marie, 32 år, som har så ont i bröstet efter en operation att hon undviker att krama sina barn, som undrar varför mamma inte vill gosa med dem. Vi möter också fembarnsmamman Camilla, 48 år, som efter en skönhetsoperation har fått en "pung" som hänger över venusberget. Hon kan inte ha bikini eller tajta kläder och vill inte ens visa sig för sin man. Avsnitt 1 av 6.

 • Avsnitt 2

  31 okt 2016

  Evis gick ner 80 kilo efter en gastric bypass-operation. Men en misslyckad operation av överskottshud har gjort att hon mår oerhört dåligt psykiskt över sin kropp. I veckans avsnitt av Skönhetsfällan möter vi även Catharina som opererat brösten fem gånger efter att ha gått ner 60 kilo. Nu skäms hon väldigt mycket över sin kropp och tycker att hon ser ut som en trasdocka. Avsnitt 2 av 6.

 • Avsnitt 3

  7 nov 2016

  I veckans Skönhetsfällan möter Mirella som blev så grovt misshandlad i en nära relation att näsan blev permanent vanställd, och Egga som inte ville amma sina barn för att hon var så äcklad av sina bröst. Avsnitt 3 av 6.

 • Avsnitt 4

  14 nov 2016

  Charlotta, 37, fick sin mage förstörd efter en bukplastik som skulle ta bort överskottshud. Nu har hon problem att lyfta sin dotter. Camilla, 39, gjorde kosmetiska operationer efter en gastric by pass som vanställde både bröst och mage. Magen putar och bröstvårtorna ”geggar” och luktar illa. Avsnitt 4 av 6.

 • Avsnitt 5

  21 nov 2016

  Qia, 39, vill kunna dansa zumba utan att skämmas för sina ärr, som hon fick efter att ha gjort bukplastik. De är stora och syns ovanför underbyxorna. Katja, 45, fick sin arm skadad av mördarbakterier efter en graviditet. Nu vill hon kunna visa sig i kortärmat på sommaren och få full rörlighet tillbaka. Avsnitt 5 av 6.

 • Avsnitt 6

  28 nov 2016

  Efter en kraftig viktnedgång gjorde Sandra, 42 år, en buk- och bröstplastik. Resultatet: hon fick en stjärt på magen. Efter ännu en misslyckad operation söker Sandra nu hjälp hos kirurgerna Per och Carolina. Tintin, 26 år, gjorde en bröstförstoring som slutade illa. Hon fick så svåra infektioner att hon inte kunnat amma sitt barn på grund av smärtorna. Hon drömmer nu om ett slut på smärtorna. Avsnitt 6 av 6.