Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Skönhetsfällan är tillbaka med en ny säsong för att hjälpa svenskar som råkat illa ut på operationsbordet. Allt fler svenskar lägger sig under kniven i hopp om att bli vackrare eller för att rätta till något som skapar fysisk eller psykisk plåga. Vissa tar stora risker paå lågpriskliniker utomlands. I Skönhetsfällan får personer som har råkat ut för misslyckade operationer hjälp. Se säsong 1-3

 • Avsnitt 1

  I säsongsstarten av Skönhetsfällan möter vi 25-åriga Sofi, som opererade sin bröst efter att hon blivit mamma. Men efter tre misslyckade operationer upplever hon att hon blivit vanställd.

 • Avsnitt 2

  I veckans avsnitt av Skönhetsfällan möter vi Rebeccah, 31 år, som åkte till Syrien för att operera brösten och magen, men kirurgens lovade mer än han kunde hålla och idag mår hon dåligt av resultatet. Sara, 29 år, fick fula ärr på knät efter en korsbandsoperation. Det påverkade inte bara innebandykarriäen, det är fult och orsakar smärta, något som påverkar hennes vardagsliv. För Ann-Chatrine, 54 år, blev bröstlyftet en ”katastrof”. Efter fyra operationer har hon fickor kring brösten där det samlas ”äckliga” saker. Avsnitt 2 av 6.

 • Avsnitt 3

  I veckans avsnitt av Skönhetsfällan Sverige möter vi Pernilla, som trodde att hennes äktenskap skulle lyfta efter en bröstoperation. Istället ledde den till smärta och separation. Vi möter även Isabella som enligt kirurgerna har alldeles för stora inlägg i brösten. Nu får de hjälp av Skönhetsfällan Sverige. Avsnitt 3 av 6.

 • Avsnitt 4

  Madelene, 31 år, från Kungsbacka mår mycket dåligt över sina assymetriska bröst, som hon säger pekar åt olika håll. Dessutom har hon industrisilikon i dem, ett material som inte längre är tillåtet, som hon ständigt oroar sig över ska skada henne. Anette, 46 år, från Göteborg gjorde ett misslyckat bröstlyft efter en viktnedgång. Dessutom opererades hon med lokalbedövning som inte tog ordentligt, vilket ledde till att hon kände hur kirurgen skar i henne och hur hennes blod rann längs huden. Avsnitt 4 av 6.

 • Avsnitt 5

  I kvällens avsnitt av Skönhetsfällan Sverige möter vi Katja, 45 år, från som drabbades av en mördarbakterie i armen när hon födde barn. Men eftersom läkaren inte trodde på hennes smärta tog det lång tid innan hon fick rätt vård och armen vanställdes. Vi möter även Qia, 39 år från Borås som drabbats av två misslyckade bukplastiker, och Caroline, 27 år, från Norrköping som har opererat brösten tre gånger men fortfarande inte är nöjd. Avsnitt 5 av 6.

 • Avsnitt 6

  I säsongens sjätte och sista avsnitt av Skönhetsfällan Sverige möter vi Åse, 39 år från Arjeplog, som ville ”skulptera rumpan” men istället fick en rumpa som en ”80-årig tant”. Vi möter även Beata, 39 år från Kungälv, vars ena bröst blev vanställt efter en blodförgiftning som spred sig efter att hon opererade ut en visdomstand. Malin, 36 år från Dalsjöfors, upplever att hon ser ut som Frankensteins monster efter ett vanställt ärr efter en blindtarmsoperation. Avsnitt 6 av 6.