• Avsnitt 1

  3 mar 2016

  29-årige Rick vill köpa ett femrums viktorianskt terasshus att restaurera och sälja vidare. Ambitionerna är höga, men kunskaperna desto mindre. Sarah Beeney inser att han inte har de kunskaper som krävs för ett gigantiskt projekt som detta och rycker in med råd och vägledning.

 • Avsnitt 2

  4 mar 2016

  Tvillingarna Natasha och Loretta vill köpa ett trevåningshus som de ska göra om till lägenheter. Sarah Beeney avråder dem och övertalar dem att bygga två stugor istället. Men är Sarah Beeneys råd tillräckligt för att rädda deras planer i den dalande fastighetsmarknaden?

 • Avsnitt 3

  7 mar 2016

  Under de senaste åtta åren har Sarah Beeney hjälpt aspirerande fastighetsutvecklare genom renoveringsdjungeln. Många har inte lyssnat till hennes råd, fattat några dåliga beslut och misslyckats. I kvällens avsnitt hjälper hon amatörutvecklarna Pater och Louise Mauder och Chris och Jules Weedon.

 • Avsnitt 4

  8 mar 2016

  Fastighetsexperten Sarah Beeny hjälper amatörer som köper och renoverar hus, i förhoppningen att kunna sälja dem vidare med vinst.

 • Avsnitt 5

  9 mar 2016

  Nick och Alison tror att ett hus i en skum gränd, bredvid en sjaskig pub och en fiskaffär är nyckeln till en förmögenhet. Sue tar sig an ett före detta fängelse, komplett med fängelsehålor. Sarah är säker på att båda projekten är dömda att misslyckas, eftersom ingen av dem vill lyssna på hennes råd

 • Avsnitt 6

  10 mar 2016

  Del 6:8

 • Avsnitt 7

  11 mar 2016

  Det är inte frågan om amatörerna Paul och Karen Clayton i Bristol kommer att gå i förlust på sitt k-märkta byggprojekt, utan hur mycket. I nio månader har de bråkat med myndigheterna, men nu får de hjälp av Sarah Beeney för att bli klara med projektet.

 • Avsnitt 8

  14 mar 2016

  Sarah Beeney listar sina gyllene regler för att inte förlora allt i en fallande fastighetsmarknad. Råden kommer dock för sent för kvällens par, som gav sig in i leken vid fel tillfälle. De framgångsrika entreprenörerna Nigel Arrib och Sarah Donahue tror att de kan tjäna en kvarts miljon pund på att skapa en flådig Los Angeles-lya i nedgångna Rotherhithe i London. Problemet är bara att de köpt "fel" fastighet.