Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 6

Favorit

Säsong


Mataam – jakten på nästa kebabpizzan är Sveriges nya matlagningstävling. Under sex fullmatade avsnitt tävlar fyra deltagare under ledning av programledaren Filip Dikmen, som också är känd komiker på Instagram och YouTube. Vid sin sida har han tre eminenta experter tillika jurykollegorna Nidal Kersh, Zeina Mourtada och Andra Farhad som kommer ge deltagarna proffsrådgivning både inom matlagning och entreprenörskap under resans gång. Se säsong 1

 • Avsnitt 6

  Slutligen står deltagarna inför juryn, en sista gång. Allt de har arbetat med under seriens gång har kokats ner till en sista minut där allt avgörs. Vem vinner Mataam?

  Publicerad: 3 jun 2019

 • Avsnitt 5

  Det femte avsnittet är också det sista innan finalen. Nerverna är på helspänn och för deltagarna är utmaningen att ge koncepten namn och att skissa på logotyper.

  Publicerad: 27 maj 2019

 • Avsnitt 4

  Vad är en "bordsmetafor", det får deltagarna lära sig i Mataam avsnitt 4. Med Nidal på plats är deras uppgift att skapa en fysisk gestaltning av sina koncept. Det borras, hamras och målas för fullt.

  Publicerad: 19 maj 2019

 • Avsnitt 3

  Deltagarna är tillbaka i köket. Utmaningen är att spika konceptets meny och att laga rätterna på menyn. Zeina står för inspirationen och avgör vem som levererat den starkaste menyn.

  Publicerad: 12 maj 2019

 • Avsnitt 2

  Det räcker inte med att laga god mat för att skapa ett matkoncept. Samma kärlek måste läggas på affärsplan och budget. I det andra avsnittet av Mataam, ska deltagarna ta fram varsin hisspitch.

  Publicerad: 5 maj 2019

 • Avsnitt 1

  I premiäravsnittet ställs de fyra deltagarna Sebastian, Paulina, Johannes och Patricia inför juryn för första gången. Havskräftor, linsgrytor eller friterade degbollar, vad gillar juryn bäst?

  Publicerad: 28 apr 2019

Om du gillade Mataam – Jakten på nästa kebabpizzan kanske du också gillar...