Se programmetSäsong 21 - Avsnitt 1

Favorit


Fallgroparna är många när det kommer till privatekonomi. Samtidigt som det är lättare än någonsin att låna pengar står kreditbolagen i kö för att locka oss med falska löften om en lyxigare tillvaro. Något som leder till att allt fler råkar ut för den: lyxfällan. Nu är Patrick Grimlund och Magnus Hedberg tillbaka med det flerfaldigt prisbelönta programmet Lyxfällan, som är en av TV3:s största tittarsuccéer och har blivit en svensk tv-klassiker. Tisdagar 20.00

 • Avsnitt 1

  Vi får följa Tony och Mariana som bor i en lägenhet i Falun med tre barn. Paret har över 1,7 miljoner i skulder och nu har Lyxfällan en vecka på sig att rädda trebarnsföräldrarna från vräkning.

 • Avsnitt 2

  Julia, 24, har helt har tappat kontrollen över sin ekonomi. I stället för att betala sina räkningar spenderar hon månadslönen på utekvällar, resor och skönhetsbehandlingar.

 • Avsnitt 3

  Vi träffar undersköterskan Louise, 31, som bor i Kalmar med två barn. Louise lever i ett ekonomiskt kaos och har sedan länge tappat kollen på hur många skulder hon har.

 • Avsnitt 4

  Målaren Martin, 33, älskar att unna sig lyx och dyra märkesprylar. Nu har hans shoppingbeteende lett till ekonomiskt kaos - och skyhöga skulder.

 • Avsnitt 5

  Saga, 21, och Ali, 23, väntar sitt andra barn - men har inte ens pengar till mat och hyra. Trots detta, och trots att de lever på studiebidrag, handlar de inredningssaker och barnprylar på kredit.

 • Avsnitt 6

  Fredrik, 20, slösar stora summor på spel, utemat och blöta Stureplanskvällar. Nu kräver mamman att han slutar låna pengar – och börjar ta ansvar för sitt eget liv. Avsnitt 6 av 8.

 • Avsnitt 7

  I veckans avsnitt av Lyxfällan följer vi fyrabarnsmamman Tess, 39, från Varberg, som totalt har tappat kontrollen över sin ekonomi. Hon har skulder på nästan 400 000 kronor – och noll tillgångar. Tess vill prioritera sina barn, men slösar i stället alla pengar på cigg, bullar och godis. Hon lägger över 50 000 kronor om året på skräpkonsumtion och går back 14 200 kronor varje månad. Berget av obetalda räkningar bara växer, och nu är hon i akut behov av att få ordning på sitt liv. Avsnitt 7 av 8.

 • Avsnitt 8

  I säsongsavslutningen av Lyxfällan träffar vi Jennifer, 23, och Niclas, 21, som bor i en lägenhet i Sundsvall med sina fyra husdjur. Parets skräpkonsumtion är något av det värsta i Lyxfällans historia – trots stora skulder köper de cigg, energidryck och snabbmat för över 115 000 kronor årligen. De dricker 800 liter (!) läsk per år, och köper pizza på kredit. Jennifer och Niclas bråkar ständigt om pengar, och nu är deras relation på väg att krascha totalt. Det blir en dramatisk säsongsavslutning med många tårar, ilskeutbrott och tuffa samtal. Avsnitt 8 av 8.