• Avsnitt 1

  10 sep 2015

  Hailey är självsäker och framgångsrik, är en cool småbarnsmamma och har ett glamouröst liv. Åtminstone i sociala medier. I verkligheten är hon arbetslös, har ett berg av oöppnade räkningar, skulder hos Kronofogden och riskerar att förlora allt. Ändå fortsätter hon shoppa som om pengarna aldrig kommer att sina.

 • Avsnitt 2

  17 sep 2015

  Marcus och Therese från Västerbotten är båda väldigt impulsiva. Det behöver inte vara en dålig egenskap, men när det gäller ekonomin är det katastrofalt. Allt löses med nya lån och inte ens parets hund är betald med egna pengar.

 • Avsnitt 3

  24 sep 2015

  Nathalie är nybliven sambo och småbarnsmor. Hennes sambo tjänar mycket mer än Nathalie, men hon vill unna sig samma levnadsstandard. Middagar ute, nyaste mobiltelefonen och annat smått och gott. Lösningen blir lånade pengar och att leva på sambon. Det håller såklart inte i längden och om bubblan spricker riskerar Nathalie att förlora allt.

 • Avsnitt 4

  1 okt 2015

  Alla kan vi säkert känna igen oss i privatekonomins många fallgropar. Det är lättare att låna än någonsin och kreditbolagen står i kö för att locka oss med falska löften om en lyxigare tillvaro. Patrick och Magnus är två av Sveriges mest meriterade experter inom området och är villiga att slåss till sista svettdroppen. Frågan är om familjerna själva har viljan och orken att stoppa den ekonomiska karusellen?

 • Avsnitt 5

  8 okt 2015

  Trebarnspappan Joachim har enorma skulder hos Kronofogden men slänger ändå alla sina räkningar direkt i soporna. Joachim har gett upp hoppet om sin ekonomi och drömmen om att ha råd med att gifta sig och skämma bort sambon Carin försvinner lite mer för varje dag som går.

 • Avsnitt 6

  15 okt 2015

  Enorma skulder hos Kronofogden. Elen har stängts av. Läget för Dick och Annica är akut, minst sagt. Och vad värre är - den dåliga ekonomin drabbar inte bara dem själva, utan även deras sex barn. När Lyxfällan kommer är sexbarnsfamiljen på gränsen till vräkning och ekonomisk katastrof.

 • Avsnitt 7

  22 okt 2015

  24-årige smålänningen Adam har en liten son och planerar att snart flytta ihop med flickvännen. Men hans urusla ekonomi riskerar att krossa alla hans drömmar. Hoppet sätter han istället till en storvinst på spelsajterna där han varje månad satsar mer pengar än vad han har i hyra.

 • Avsnitt 8

  29 okt 2015

  I kvällens Lyxfällan beger sig Patrick Grimlund och Magnus Hedberg ut på vägarna för att göra återbesök hos några av tidigare säsongers medverkande. Vi träffar bland annat Linda och Josh som för två år sedan hade maxat alla sina krediter för att rymma till Las Vegas.

 • Avsnitt 9

  5 nov 2015

  I säsongsavslutningen av Lyxfällan besöker Patrick Grimlund och Magnus Hedberg fem tidigare deltagare i programmet för att ställa den viktigaste frågan för en bra ekonomi i längden - hur har det gått att hålla budgeten efter att Lyxfällan var där senast?

Om du gillade Lyxfällan kanske du också gillar...