Se programmetSäsong 14 - Avsnitt 1

Favorit


2013: Ännu ett år, men svenska folkets ekonomiproblem består. TV3s experter Patrick Grimlund och Magnus Hedberg fortsätter sin envisa kamp mot privatekonomiskt oförstånd i Lyxfällan. Programmet är en av TV3s största tittarsuccéer genom tiderna och har två gånger vunnit TV-priset Kristallen. I fjortonde säsongen följer vi våra ekonomiexperter när de ger sig på att försöka gräva fram ett ekonomiskt förstånd hos några av landets mest slösaktiga personer. Se säsong 1-26

 • Avsnitt 1

  Anna-Karin och Thomas har höga inkomster, låga kostnader och är ändå i ekonomiskt fritt fall. Snart kommer deras första barn, och trots att Thomas inte ens har jobb så unnar de sig allt de ser. De shoppar, lånar, äter, lånar, spelar, shoppar och lånar igen. Det har gått så långt att banken inte ens vill träffa paret längre.

  Publicerad: 10 jan 2013

 • Avsnitt 3

  20-åriga Jeanette i Åkersberga betalar varken hyra, värme eller andra fasta kostnader. Det gör hennes sambo. Ändå går hon back varje månad. Hon shoppar upp hela lönen, och när inte sambon och föräldrarna lånar ut mer så tar hon bara nya krediter. Lyxfällans experter tror knappt sina ögon. - Hon är ju som en lyxhustru, säger Magnus Hedberg

  Publicerad: 24 jan 2013

 • Avsnitt 4

  Sju kreditkort. Semestrar för lånade pengar. Två bilar och elva obetalda räkningar. Spontanköp av minigris. I veckans Lyxfällan tar sig våra experter an en trebarnsfamilj vars impulsiva köptbeteende driver dem rakt mot ett ekonomiskt stup.

  Publicerad: 31 jan 2013

 • Avsnitt 6

  De skånska tvåbarnsföräldrarna Andrea och Mattias är varje telefonförsäljares drömkunder. De säger ja till det mesta. Barnböcker, lotter, bantningsdrycker och prenumeration på tandborstskaft. Det blir inte bättre av att det nya huset är överbelånat och att Mattias gör allt för att dölja för sin fru hur illa ställt det faktiskt är.

  Publicerad: 14 feb 2013

 • Avsnitt 7

  45-årige undersköterskan Robert har fastnat i en ond spiral av sms-lån och skuldberget är nu en halv miljon kronor högt. Det började med ett lån för att bekosta en kväll på krogen, och mer än tio år senare vet han inte ens själv hur många lån han tagit eller hur många han ligger efter med. Att han dessutom nyligen blev arbetslös har bara förvärrat situationen, och snart riskerar han att bli av med allt - även taket över huvudet.

  Publicerad: 21 feb 2013

 • Avsnitt 8

  Frida i Järna har tre kärlekar i sitt liv. Hennes två små söner, och hästar. Hon jobbar som ridlärare, har egen häst och reser landet runt för att tävla med sina fyrbenta favoriter. Men ridning är dyrt, och inte blir det bättre av att Frida köper mer ridkläder och hästprylar än hon behöver. När Lyxfällan anländer så har tvåbarnsmamman Frida 40 kronor på kontot och katastrofen är nära.

  Publicerad: 28 feb 2013

 • Avsnitt 9

  Veronica och Tobias har varit ett par i 13 år och har tre små barn. De bor i ett radhus som är överbelånat och hade redan innan stora skulder. När Tobias blev av med jobbet för fem år sedan så rasade allt. Idag har de stora skulder hos kronfogden och all inkomst går till inkasso.

  Publicerad: 7 mar 2013

 • Avsnitt 10

  Peter bor på sin föräldragård utanför Åkersberga tillsammans med sin 91-åriga mamma. På gården finns ett stort antal bilar, traktorer och andra fordon och jordbruksmaskiner. Peters problem förvärras av att han har jättesvårt för pappersarbete. Han öppnar inte sina räkningar längre och när Lyxfällan går igenom hans finanser visar det sig att han har inte mindre än 72 olika skulder hos kronofogden.

  Publicerad: 14 mar 2013

 • Avsnitt 11

  2013: Ännu ett år, men svenska folkets ekonomiproblem består. TV3s experter Patrick Grimlund och Magnus Hedberg fortsätter nu sin envisa kamp mot privatekonomiskt oförstånd i Lyxfällan. I vår följer vi för fjortonde säsongen våra ekonomiexperter när de ger sig på att försöka gräva fram ett ekonomiskt förstånd hos några av landets mest slösaktiga personer.

  Publicerad: 21 mar 2013

 • Avsnitt 12

  2013: Ännu ett år, men svenska folkets ekonomiproblem består. TV3s experter Patrick Grimlund och Magnus Hedberg fortsätter nu sin envisa kamp mot privatekonomiskt oförstånd i Lyxfällan. I vår följer vi för fjortonde säsongen våra ekonomiexperter när de ger sig på att försöka gräva fram ett ekonomiskt förstånd hos några av landets mest slösaktiga personer.

  Publicerad: 28 mar 2013

Om du gillade Lyxfällan kanske du också gillar...