• Avsnitt 1

  12 jun 2017

  Jone har ett heltidsarbete och tjänar bra, men han är ändå alltid pank. Han lånar pengar från alla håll och är nu skyldig nästan 400 000 till banken, vänner och familj. Jones skuld eskalerar med nästan 10 000 i månaden. Experternas uppgift blir att lära Jones hur man inte ska spendera. Del 1:10.

 • Avsnitt 2

  13 jun 2017

  Therese från Pomeroy älskar att shoppa och har köpt stora mängder inredning, elektronik och mobiltelefoner för pengar hon inte har. Hon arbetar deltid på bensinstationen och när lönen inte räcker till skickar räkningen till pappa. Han tror att hon är skyldig i storleksordningen NOK 50.000 men i själva verket uppgår summan till ett sexsiffrigt tal och lite till. Del 2:10.

 • Avsnitt 3

  14 jun 2017

  Ruben och Irene från Alta har levt ett gott liv på kredit. De har köpt bilar, åkt på semestrar och köpt skräpmat utan att kunna betala för det. Den ekonomiska situationen blir inte hjälpt av det faktum att Ruben bara arbetar 50 procent. Paret har fullständingt förlorat kontrollen på utgifterna och Irene kraschar när hon får reda på att Ruben är skyldig över en halv miljon. Del 3:10.

 • Avsnitt 4

  15 jun 2017

  Inge och Marita bor med sina tre barn i Veggli och har separat ekonomi eftersom Inge tidigare har gått i konkurs. Paret talar inte om pengar och när Inge upptäcker att Marita har spelat bort 100.000NOK online blir han chockad. Ändå är det Ingse skuld som är den värsta. När Marita får veta att han är skyldig över två miljoner kraschar hon totalt. Del 4:10.

 • Avsnitt 5

  16 jun 2017

  Trond Børge från Trondheim är en aktiv swing-dansare som bor i en husvagn för att spara pengar. Han är skyldig mer än en halv miljon och inte har betalat hyra på campingen. Trond Børge trodde att det skulle vara billigt att leva i en husvagn men det är inte så billigt som man kan tro. Lån på vagnen, campingkostnader med mera håller på att ruinera Trond. Del 5:10.

 • Avsnitt 7

  19 jun 2017

  Kjell Owe från Evje älskar att mecka med bilar. En gång i tiden ägde han84 stycken och den absoluta favoriten är Ford Granada. Sammantaget ägde han 84 stycken, och den absoluta favorit är Ford Granada. Kjell Owes bilhobby har varit en dålig affär då han ofta sålt sina bilar med förlust men det har inte hindrat honom från att köpa fler och nu sitter han med skulder på 570 000NOK i skuld. Del 7:10.

 • Avsnitt 8

  20 jun 2017

  Den ensamstående mamman Kathryn bor i Sykkylven med sin son Jonas och kämpar för att få ekonomin att gå ihop. Hon har sålt sitt fordon så att sonen ska kunna köra sin motorcross och har inget mer av värde hemma. I Kathryns familj har de aldrig varit bra på att prata om ekonomi vilket har haft tragiska konsekvenser då hennes far begått självmord eftersom han hade så mycket skulder. Del 8:10.

 • Avsnitt 9

  21 jun 2017

  Björn och Marthe från Haugesund drömmer om en framtid tillsammans men Björns oförmåga att bidra ekonomiskt i förhållandet är på väg att sätta stopp för detta. Marte betala för hyra, mat och andra omkostnader medan Björn använder sina lönecheckar för sig själv. Även om han alltid är pank spenderar han fortfarande pengar så nu är han skyldig 275.000 kr varav 100.000 kr. är Marthes spara pengar. Del 9:10.

 • Avsnitt 10

  22 jun 2017

  Laila och Johnny från Kristiansund har funnit den sanna kärleken i vuxen ålder. Därför har de köpt en bil och hus och registrerat sex kreditkort för att ordna din drömbröllop i Hawaii. Nu är paret skyldig två och en halv miljon och riskerar att få huset utmätt. Trots denna kreditbonanza förstår Johnny fortfarande inte vart pengarna tar vägen. Del 10:10.