Se programmetSäsong 26 - Avsnitt 1

Favorit


Lyxfällan är tillbaka med en 26:e säsong – och fortsätter att sändas på tisdagar. I höstens säsong ställs både deltagare och experter på prov när de möter kraschade ekonomier, sms-lån, shoppingberoenden och skeva prioriteringar. Programledare är Magdalena Kowalczyk, Frida Boisen, Magnus Hedberg och Patrik Wincent. Se säsong 1-26

 • Avsnitt 1

  Norrköpingsparet Lisen, 24 år och Pontus, 28 år, kända från Biggest loser, sitter i en ordentligt knivig sits när Magnus och Magdalena kommer dit. Förutom Lisens skatteskulder på närmare 700 000 kronor ligger de efter med flera viktiga räkningar och de riskerar på sikt att bli vräkta om inga drastiska åtgärder görs. Istället för att söka jobb har de ägnat all sin tid till deras youtube-kanal som hittills inte inbringat några större summor. Gång på gång blir de räddade av sina föräldrar men nu måste de lära sig att stå på egna ben. Frågan är om de vill det? Avsnitt 1 av 16.

  Publicerad: 22 jan 2019

 • Avsnitt 2

  Helene från Skara älskar att shoppa, helst på Ullared. Allt som glittrar drar hennes blickar till sig och hon drömmer om att leva ett liv i lyx och glamour. Verkligheten är dock långt därifrån. Med fyra barn och inget jobb har hon svårt att ens ha råd med grejer till barnen. Skulden hos Kronofogden kommer att fortsätta växa och nu hänger allt på om Helene är villig att börja betala samt om hon kommer skaffa sig ett jobb eller inte. Avsnitt 2 av 16.

  Publicerad: 29 jan 2019

 • Avsnitt 3

  Jessica och Joakim trängs med sina sex barn på 65 kvadratmeter utanför Göteborg. För tre år sedan gifte sig paret och tog då ett lån på 60.000 kronor. Nu har de tvingats pantsätta sina vigselringar.

  Publicerad: 5 feb 2019

 • Avsnitt 4

  28-åriga småbarnsmamman Malin från Solna älskar att shoppa och festa. Högen med obetalda räkningar är enorm och breven från Kronofogden trillar in var och varannan dag. Malin dövar shoppingångesten genom att shoppa ännu mer. Avsnitt 4 av 16.

  Publicerad: 12 feb 2019

 • Avsnitt 5

  Jennie från Bollnäs drömmer om ett hus på landet och en stabil tillvaro till sig och sina två barn. Men trots att hon är arbetslös spenderar hon stora summor på skräpmat och onödig shopping. Avsnitt 5 av 16.

  Publicerad: 19 feb 2019

 • Avsnitt 6

  Katherine bor tillsammans med sin man och deras två barn, utanför Göteborg. Bara dagar innan Lyxfällan kommer dit har de tagit ett nytt lån på 380 000 kronor. Avsnitt 6 av 16.

  Publicerad: 26 feb 2019

 • Avsnitt 7

  Joakim från Västerås ska snart bli pappa för andra gången men istället för att glädjas åt det lägger han all sin vakna tid till att tänka på spel och hur han ska få ekonomin att gå ihop. Avsnitt 7 av 16.

  Publicerad: 5 mar 2019

 • Avsnitt 8

  Andreas från Oskarshamn går ständigt runt med ett dåligt samvete gentemot föräldrarna. Två gånger har de räddat honom med lån och nu vet de inte att han ännu en gång sitter med skulder upp över öronen. Avsnitt 8 av 16.

  Publicerad: 12 mar 2019

 • Avsnitt 9

  25-åriga Lina från Dalarna har precis blivit mamma för första gången och vill nu en gång för alla få ordning på sin ekonomi. Allt spårade när hon träffade sin kille och ville överraska honom med dyra resor. Avsnitt 9 av 16.

  Publicerad: 19 mar 2019

 • Avsnitt 10

  Niklas från Dalarna jobbar som vägmålare och tjänar bra med pengar. Men hans intresse för bilar och lån har satt honom i en situation där han nu riskerar att förlora ALLT. Med över en halv miljon kronor hos inkasso.

  Publicerad: 26 mar 2019

 • Avsnitt 11

  Martin från Gislaved älskar prylar. Hans Klarnakonto är uppe i över 76 000 kronor och det är bara en av sju dyra krediter som han har. Han håller även på att förlora sin flickvän. Del 11:16.

  Publicerad: 2 apr 2019

 • Avsnitt 12

  Småbarnspappan Micael från Örebro dricker cirka 1000 liter kaffe om året och lägger nästan 30 000 kr på energidryck varje år. Han drömmer samtidigt om att ha råd att ta med barnen på semester.

  Publicerad: 9 apr 2019


Om du gillade Lyxfällan kanske du också gillar...