Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Lär dig äta dig till ett hälsosammare liv. I varje avsnitt lagar Jamie läckra måltider för en hel dag, alla balanserade tallrikar av välsmakande mat, packade med all näring du behöver på en dag. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Jamie besöker Nicoya-halvön i Costa Rica, där invånarna ofta blir så gamla som 100 år. Han reser också till den grekiska ön Ikaria. Del 1:6.

  Publicerad: 9 okt 2019

 • Avsnitt 2

  Jamie drar på fisketur i Costa Rica och lär sig karate i Japan. På menyn står bland annat ost-och majspannkakor toppade med rökt bacon och karamelliserad banan. Del 2:6.

  Publicerad: 16 okt 2019

 • Avsnitt 3

  Jamie fortsätter sin matresa på platser där många lever uppåt 100 år. Idag tillagar han en kyckling-och vitlökskebab samt en enorm tofuburgare med sallad och basilikadressing.

  Publicerad: 23 okt 2019

 • Avsnitt 4

  Jamie möter cowboys från Costa Rica och lagar en mager carbonara med rökt bacon, ärtor, mandel och basilika. Han serverar även en böngryta med squash, paprika, ris och chilisalsa.

  Publicerad: 30 okt 2019

 • Avsnitt 5

  Jamie befinner sig i Japan, där han skördar och äter tång. På menyn finns också bakade ägg och ricotta på rostat bröd, en smakrik miso, och rykande heta räkor med säsongens grönsaker och salsa.

  Publicerad: 6 nov 2019

 • Avsnitt 6

  Jamie tillagar en frukost fylld av näringsämnen. Svart rispudding och exotisk frukt, stekt lax med ingefära-ris och gurkmejakyckling med hummus.

  Publicerad: 13 nov 2019

Om du gillade Jamie's Super Food kanske du också gillar...