Se programmetSäsong 1 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


För att återfå sin passion för mat, åker Jamie Oliver på en kulinarisk resa till Italien i sin husvagn. Här hoppas han kunna hitta ny inspiration genom att leva enkelt och utforska det traditionella italienska köket. Häng med på den spännande resan som tar honom närmare dem som verkligen behärskar det italienska köket. nämligen lokalbefolkningen. Se säsong 1

 • Avsnitt 1

  Jamie åker genom Frankrike i sin husvang, tar en båt från Genoa till Palermo, bor på en camping under en vecka och lär sig laga street food.

  Publicerad: 19 nov 2017

 • Avsnitt 2

  Jamie anländer till en liten Sicilansk ö där inga bilar är tillåtna och det finns bara en frukt och grönsaksaffär men, den har en av Siciliens bästa restauranger. Han får gå bredvid Giovanni, som är ägare och får lära sig hur viktigt det är med enkelheten.

  Publicerad: 19 nov 2017

 • Avsnitt 3

  Jamie besöker ett munkkloster norr om Rom efter att ha hört om den historiska betydelsen munkarna har haft för matlagning.

  Publicerad: 3 dec 2017

 • Avsnitt 4

  I det här avsnittet åker Jamie till Le Marchebergen för att jaga vildsvin, slakta lamm och delta i en pastatävling med en grupp människor som lever av vad jorden har att ge. Del 4:6.

  Publicerad: 10 dec 2017

 • Avsnitt 5

  Jamie besöker Puglia där han får lära sig att deras matlagningshemlighet är att hålla det enkelt, använd bra råvaror och mixtra inte med recepten. Del 5:6.

  Publicerad: 17 dec 2017

 • Avsnitt 6

  Jamies 30-årsdag närmar sig så han återvänder till staden Minori där hans "italienska pappa" kommer ifrån. Där sammanfattar han allt han lärt sig de senaste veckorna i en riktig födelsdagsmåltid. Del 6:6.

  Publicerad: 24 dec 2017

Om du gillade Jamie's Great Italian Escape kanske du också gillar...