Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Alla vet att brandmän är hjältar. Men det finns även okända hjältar som rycker ut när elden har lagt sig. I Husräddarna hjälper snickaren Björn Christiernsson och hans husräddarteam sju familjer att bygga upp och inreda sina hem igen efter att katastrofen varit framme. Det blir kanske inte exakt samma som innan branden, men med hjälp av inredarna Jimmy Schönning och Maria Celin kommer Björn att göra sitt bästa för att skapa ett nytt hem och ett nytt avstamp i livet för familjerna.

 • Avsnitt 1

  I säsongspremiären av Husräddarna möter vi det unga paret Patrik och Therese, som bor i Markaryd med sin 3-årige son Simon och hunden Zlatan. Bara ett halvår efter renoveringen brann deras hus och de tvingas renovera allt från grunden.

  Publicerad: 21 sep 2015

 • Avsnitt 2

  I kvällens program får vi följa med då Jesper och familjen får sitt sommarhus tillbaka. Husräddarteamet gör allt för att återskapa det eldens slukade.

  Publicerad: 28 sep 2015

 • Avsnitt 3

  I dagens program får Bertil och Margit äntligen flytta hem igen efter 9 månader till ett nytt färdiginrett hem med hjälp av Husräddarna.

  Publicerad: 5 okt 2015

 • Avsnitt 4

  Tonårsbröderna Henrik, Oskar, och Johan är ensamma hemma. Oskar och Johan sitter på övervåningen med hörlurar framför datorn, Henrik är utanför huset och meckar med sin cykel. Henrik ser plötsligt att det brinner på altanen och springer upp och varnar sina bröder.

  Publicerad: 12 okt 2015

 • Avsnitt 5

  Pappa Fredrik tar emot larmet när han befinner sig på jobbet, han arbetar som frivillig deltidsbrandman. Till en början får han uppgifter om att det är grannens hus det gäller. Fredrik ringer sin fru Åsa när han är på väg till olycksplatsen för att informera om att grannhuset brinner, men några minuter senare ringer SOS-alarm till Åsa och säger att det är deras hus som brinner.

  Publicerad: 19 okt 2015

 • Avsnitt 6

  Kent var ensam hemma när branden startade och vaknade av att brandlarmet tjöt, han rusade upp och såg att huset var rökfullt. Han lokaliserade branden till kaminen och en garderob. Han försökte att släcka branden med insåg ganska snart att det hade gått för långt så han flydde ut ur huset och larmade brandkåren.

  Publicerad: 26 okt 2015

 • Avsnitt 7

  Familjen befinner sig hemma i Göteborg när Mattias får ett samtal om berättar att deras hus på landet brinner. På vägen mot huset möter de en brandbil och de känner den starka brandrökslukten redan 3 km innan de är framme vid huset. I kvällens program får vi följa med då familjen får sitt sommarhus tillbaka.

  Publicerad: 2 nov 2015