• Avsnitt 1

    7 nov 2011

    Fokus ligger på räkan, hur den lever, hur den fiskas och hur man kan använda den. Tom lagar en havtornsmarinerade ostron, räksoppa med havsrimmad sejrygg, och en chokladterrin till dessert. Vi får dessutom följa med Alexandra till Sveriges enda ostronodling. Avsnitt 1 av 6

  • Avsnitt 2

    14 nov 2011

    Vi får följa med ut på klassiskt snurrevadsfiske med en av Sveriges modernaste fiskebåtar, Alexandra får lära sig dörja makrill och fiska burkräfta. Hon besöker dessutom landets största musselodling. Avsnitt 2 av 6. I Havets mat tar Alexandra Pascalidou och mästerkocken Tom Sjöstedt med oss runt den svenska kusten för att laga smarriga rätter på fisk och skaldjur. Programserien syftar till att berätta om de fantastiska råvaror som finns i havet och hur man tillagar dem.

  • Avsnitt 3

    21 nov 2011

    Programserien syftar till att berätta om de fantastiska råvaror som finns i havet och hur man tillagar dem.

  • Avsnitt 4

    28 nov 2011

    Programserien syftar till att berätta om de fantastiska råvaror som finns i havet och hur man tillagar dem.

  • Avsnitt 5

    5 dec 2011

    Programserien syftar till att berätta om de fantastiska råvaror som finns i havet och hur man tillagar dem. Avsnitt 5 av 6

  • Avsnitt 6

    12 dec 2011

    Programserien syftar till att berätta om de fantastiska råvaror som finns i havet och hur man tillagar dem.

Om du gillade Havets mat kanske du också gillar...