Se programmetSäsong 4 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Reseprogrammet Gone Camping bjuder på somriga semestertips till de bästa aktiviteterna och vackraste vyerna, både i Sverige och Europa. Programmet leds som vanligt av Martin Örnroth som i år bland annat går Pesto-kurs i Cinque Terre, snorklar i svenska fjällbäckar och kör husbil längs Romantische Strasse. Den här säsongen får Martin sällskap av friidrottsprofilen Erica Johansson som provar gäddfiske i Karlskrona skärgård, ridäventyr med väldiga Clydesdale-hästar och rallyskola med både grus och garv. Se säsong 3-5

 • Avsnitt 1

  I årets premiär av Gone Camping tar Martin Örnroth husbilen till Norge där han följer med på en världsberömd tågresa genom Flåmsdalen. Det blir cykling längs den sk Rallarvägen och vandring till magiska vattenfall. Friidrottsprofilen Erica Johansson campar i Östergötland där hon testar mastklättring i Motala och går en fartfylld rallyskola som bjuder på både grus och garv.

  Publicerad: 17 mar 2018

 • Avsnitt 2

  I kvällens Gone Camping reser Martin Örnroth genom Västerbotten Martin Örnroth. Det blir flottbygge vid Umeälven och snorkling i kristallklara fjällbäckar. Del 2:6.

  Publicerad: 24 mar 2018

 • Avsnitt 3

  Den här gången tar Martin Örnroth husbilen hela vägen till Italien för att vandra mellan de fem byarna i magiska Cinque Terre. Reportern Erica Johansson befinner sig i Blekingen där hon går smideskurs.

  Publicerad: 31 mar 2018

 • Avsnitt 4

  I det här avsnittet befinner sig Martin Örnroth i Västernorrland där han provar aktiviteten "Brandman för en dag" på Sundsvall/Timrå Airport. Och så vänds hela livet upp och ner när han följer med på akrobatflygning utanför Örnsköldsvik. Sedan bär det av till grannlandet i väst där vi kör längs Trollstigen och Atlanthavsvägen, med tillhörande sälsnorkling.

  Publicerad: 7 apr 2018

 • Avsnitt 5

  Den här gången reser Martin Örnroth till Piemonte i norra Italien där han njuter av mat och dryck från Barolo och Barbaresco. Han besöker ostmässan i Bra och går han en italiensk Cooking Class. Erica Johansson har gett sig ut i Stockholms-terräng där hon provar off road-körning. Och mer hästkrafter blir det när hon rider maffiga Clydesdalehästar utanför Nynäshamn.

  Publicerad: 14 apr 2018

 • Avsnitt 6

  I säsongens sista program kör Martin Örnroth till Västmanland där det blir fartfylld wakeboard-åkning utanför Fagersta och ett historiskt besök i Sala Silvergruva. Dessutom tar han husbilen till Tysklands största ö Rügen. Här bjuds det på vacker natur, frustande ånglok och besök på ett anrikt ölbryggeri. Del 4:6.

  Publicerad: 21 apr 2018

Om du gillade Gone Camping kanske du också gillar...