Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


Med husbil och husvagn färdas Martin Örnroth och Louise Fornander runt om i Sverige och ut i Europa i jakten på de vackraste vyerna och de bästa aktiviteterna. Allt med utgångspunkt från en närbelägen campingplats. Säsong 3 tar man bland annat med tittaren på färgsprakande flamenco-show i Sevilla, cyklar MTB längs Vasaloppsspåret, och tipsar om de bästa baden i portugisiska Algarve. Se säsong 3-5

 • Avsnitt 1

  I säsongens första Gone Camping får ni följa med Martin Örnroth till Provence där han kör längs några av Europas vackraste vägar. Sedan väntar böljande lavendelfält och ljuvliga viner från Châteauneuf de Pape. Reportern Louise Fornander tar med familjen och husvagnen till Bohuslän för att njuta av krabbfiske vid bryggan innan man provar lyckan under hummerpremiären. Avsnitt 1 av 8.

  15 dagar kvar

 • Avsnitt 2

  I kvällens program befinner sig reportern Louise Fornander i Närke där hon njuter av omgivningarna dels från hästryggen och dels från cykelsadeln – innan det blir bad med familjen på Gustavsviks camping. Martin Örnroth går en surfskola i Biarritz och testar läckra pintxos i Europas mathuvudstad nr 1 – San Sebastian. Avsnitt 2 av 7.

  15 dagar kvar

 • Avsnitt 3

  Martin Örnroth har tagit husbilen till Portugal där han testar en annorlunda vildmarkscamping. Louise Fornander åker till Stockholm där hon provar på Stand Up Paddelboard mitt i staden.

  15 dagar kvar

 • Avsnitt 4

  Reportern Louise befinner sig på Öland där hon fyndar på Skördefesten och havsfiskar både gädda och havsöring. Martin Örnroth tar färjan till Åland som bjuder på vackra vägar för såväl cykel som kajak.

  15 dagar kvar

 • Avsnitt 5

  I kvällens Gone Camping blir det fullt fokus på Sverige. Louise tar husvagnen till Skåne där hon besöker Falsterbo horse show och en klassisk bondauktion. Sedan vänder hon norr ut mot Dalarna för att prova spännande flugfiske i Fulunäs och utmanande cykling längs Vasalopps-spåret. Avsnitt 5 av 7.

  15 dagar kvar

 • Avsnitt 6

  Ikväll få ni följa med till Costa del Sol där Martin Örnroth njuter av eldig flamenco, välsmakande sherry och besöker den klassiska klippan – Gibraltar. Louise och hennes familj reser till Dalsland där man provar rofyllt abborrfiske och vackra kanotutflykter längs Dalslands kanaler. Avsnitt 6 av 7.

  15 dagar kvar

 • Avsnitt 7

  I år fyller reseprogrammet Gone Camping 5 år. Det uppmärksammas i säsongens sista program där vi bjuder på smakprov från de mest älskade avsnitten. Det blir en härlig mix mellan surströmming på Ulvön, älgsafari i Småland, strövtåg på Lofoten, harrfiske i Lappland fallskärmshoppning i Uppland och mycket mer. Avsnitt 7 av 7.

  15 dagar kvar

Om du gillade Gone Camping kanske du också gillar...