Se programmetSäsong 5 - Avsnitt 6

Favorit

Säsong


Reseprogrammet Gone Camping bjuder på somriga semestertips till de bästa aktiviteterna och vackraste vyerna, både i Sverige och Europa. Programmet leds som vanligt av Martin Örnroth som i år bland annat besöker en ölfestival i Österrike, testar på senapstillverkning och tar husbilen ner till Paris. Den här säsongen får Martin sällskap av friidrottsprofilen Erica Johansson som provar på att dyka utanför Kullen, njuta av Fårö, weekendresa i Halland och klassisk Midsommar i Rättvik. Se säsong 3-5

 • Avsnitt 6

  I säsongens sista avsnitt tar Martin Örnroth husbilen längs Route des Grands Crus. I franska Bourgogne väntar senapstillverkning, tunnbinderi och vackra vinkällare Erica Johansson provar att semestra på hemmaplan när hon tar husbilen till Aeroseum utanför Göteborg och avslutar med ett besöka på vackra Kosteröarna.

  Publicerad: 20 apr 2019

 • Avsnitt 5

  Prag och Cesky Krumlov är två smycken i den tjeckiska kronan som får besök av Martin Örnroth. Här tipsas det om sevärdheter, shopping och skummande bryggerier. Samtidigt beger sig Erica till Dalarna för att besöka Carl Larsson gården och firar en klassisk midsommar i Rättvik.

  Publicerad: 13 apr 2019

 • Avsnitt 4

  Följ med Martin Örnroth till franska Loire som bjuder på ljuvliga viner, magnifika slott och prunkande trädgårdar. I Skåne väntar familjeäventyr när Erica Johansson cyklar på vackra Ven och gör ett prova-på dyk utanför Kullen.

  Publicerad: 6 apr 2019

 • Avsnitt 3

  I detta avsnitt blir det klassisk ölfestival, lederhosen och alpidyll när Martin Örnroth besöker Österrike. Erica Johansson reser med döttrarna på en matresa genom Västergötland. Där väntar blåbär, bisonoxar och ett gäng ilskna kräftor.

  Publicerad: 30 mar 2019

 • Avsnitt 2

  Kan man verkligen köra husbil hela vägen fram till Eiffeltornet? Martin Örnroth testar nerver och sevärdheter under sitt besök i den franska huvudstaden. Erica Johansson tar med familjen på en weekendresa till Halland som bjuder på Diggilo, Ullared och STCC.

  Publicerad: 23 mar 2019

 • Avsnitt 1

  I årets första Gone Camping tar Martin Örnroth husbilen till Polen som bjuder på sol, storstadspuls och en oförglömlig historielektion. Erica Johansson har siktet inställt på solens ö - Gotland. Här besöker hon Visby, fiskar butt och njuter av Fårös fantastiska natur.

  Publicerad: 16 mar 2019

Om du gillade Gone Camping kanske du också gillar...