Se programmetSäsong 21 - Avsnitt 1

Favorit


Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål.

 • Avsnitt 1

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Del 1:72.

  Publicerad: 3 jan 2017

 • Avsnitt 2

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Del 2:72.

  Publicerad: 4 jan 2017

 • Avsnitt 3

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål. Del 3:72.

  Publicerad: 5 jan 2017

 • Avsnitt 4

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål. Del 4:72.

  Publicerad: 6 jan 2017

 • Avsnitt 5

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål. Del 5:72.

  Publicerad: 9 jan 2017

 • Avsnitt 6

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål. Del 6:72.

  Publicerad: 10 jan 2017

 • Avsnitt 7

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål. Del 7:72.

  Publicerad: 11 jan 2017

 • Avsnitt 8

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Del 8:72.

  Publicerad: 12 jan 2017

 • Avsnitt 9

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål. Del 9:72.

  Publicerad: 13 jan 2017

 • Avsnitt 10

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål. Del 10:72.

  Publicerad: 16 jan 2017

 • Avsnitt 11

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Möt en rad olika människor som av olika anledningar vill lämna hektiska storstäder bakom sig. De får hjälp av mäklare som letar upp lämpliga köpobjekt på den engelska landsbygden, helt enligt deras önskemål. Del 11:72.

  Publicerad: 17 jan 2017

 • Avsnitt 12

  Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Del 12:72.

  Publicerad: 18 jan 2017


Om du gillade En plats på landet kanske du också gillar...