Se programmetSäsong 3 - Avsnitt 1

Favorit

Säsong


När marknades dyraste bostäder ska säljas sker det bakom stängda dörrar. Nu får vi möjlighet att komma in i hem vi knappt visste existerade och knappast kommer att få möjlighet att besöka, än mindre köpa, bara drömma om. Nu kan vi gå på visningar på marknaden dyraste och mest exklusiva hem och får se de mest storslagna, dyra och lyxigaste fastigheterna på marknaden i Norge och utomlands.

 • Avsnitt 1

  I dagens avsnitt anländer programledarna Jannecke Weeden och Nils Nordvik till Norges dyraste hytt med skoter när de besöker Skarvgløtt i Geilo. Och i Cannes i Frankrike är Jannecke på visning med mäklaren Fredrik Lillo i eleganta Villa Zen. Stugan rymmer all tänkbar lyx och den är seriens i särklass mest imponerande hem! Del 1:6.

  Publicerad: 18 mar 2017

 • Avsnitt 2

  I dagens avsnitt visar fastighetsmäklare Sanna Damhaug och Nils Nordvik en villa med ett spännande arkitektoniskt uttryck som ligger i anrika Madesrud Allé i Oslo. Mäklaren Øyvind Olstad besöker Sandefjord där en TYROLERHUS med en fantastisk pool och spa-avdelning ska säljas. Del 2:6

  Publicerad: 25 mar 2017

 • Avsnitt 3

  I detta avsnitt får vi besöka en stor rymlig lägenhet med ringsideplats till Oslos stadshus och Akerhus fästning som har ett plus-koncept med heltäckande service. Och i Italien besöker Jannecke och mäklaren Fredrik Lilloe den berömda Chiantivin-området för att titta på en spektakulär vingård i hög prisklass. Del 3:6.

  Publicerad: 1 apr 2017

 • Avsnitt 4

  I dagens avsnitt av Drömhem till Salu tar programledaren Jannecke Weeden med oss in i Norges största "hytte" i Trysil. Efter det går färden vidare till ett lyxigt penthouse på 5:3 avenyn i New York. Del 4:6.

  Publicerad: 8 apr 2017

 • Avsnitt 5

  Med bara en 20 minuters båtresa från Oslo får Jannecke Weeden och mäklaren Øyvind Olstad uppleva ren idyll när de besöker en vitmålad villa i Flaskebekk på Nesodden. Och i Italien går Jannecke och mäklare Fredrik på visning i det underbart lyxiga toskanska chateau'et Villa Medane. Den enorma fastigheten har sin egen olivlund, en stor park och en kyrka. Del 5:6.

  Publicerad: 15 apr 2017

 • Avsnitt 6

  I säsongens sista avsnitt gör vi tillbakablickar på de mest uppseendeväckande hemmen genom seriens gång. Vi återupplever också all lyxanläggningar som imponerade mest på oss under säsongen. Del 6:6.

  Publicerad: 22 apr 2017

Om du gillade Drömhem till salu kanske du också gillar...