• Avsnitt 1

  10 jun 2017

  Mäklaren Sanna Damhaug reser till franska Rivieran där hon besöker en påkostad egendom värd 800 miljoner. Massor av marmor och egen sjö bidrar till en imponerande syn.

 • Avsnitt 2

  17 jun 2017

  Häng med Nils O.M. Nordvik när han visar en av Norges tuffaste takvåningar i Oslo, dröm dig bort när Øyvind Olstad tar dig till Mallorca till ett hus du garantera inte sett förut.

 • Avsnitt 3

  24 jun 2017

  I dagens avsnitt kommer Öyvind Olstad värdera ett mycket speciellt boende i Kalvesund i södra Norge där huset har 51 rum och ett okänt antal bubbelpooler. I Frankrike får Sanna Damhag besöka kosmetikadrottningen Estee Lauders tidigare sommarhus i Cannes. Denna unika villa är helt nyrenoverad och färdig att säljas.

 • Avsnitt 4

  1 jul 2017

  En torn-svit i centrala Oslo hade kanske inte varit så dumt? Broker Trine Dahl tittar på en unik lägenhet i ett torn på uppdrag av en kund.

 • Avsnitt 5

  8 jul 2017

  Trine Dahl är i Kristiansand för att titta på en unik bostad med skärgården precis utanför dörren.

 • Avsnitt 6

  15 jul 2017

  Nils Nordvik och Sanna Damhaug är i Bygdøy i Oslo för att bedöma värdet av en magnifik bostad. Bygdøy är ett av Norges dyraste områden. På Mallorca fortsätter jakten på den perfekta semesterbostaden och Øyvind Olstad tror att han har hittat rätt alternativ till sina kunder.

 • Avsnitt 7

  22 jul 2017

  I Lillesand kommun har en husägare byggt sitt eget drömhus på 1300 kvm med sina egna händer, då han tycker att det är trevligt med snickerier. Celeber visning blir det i Frankrike när Sanna Damhaug besöker modeskaparen Coco Chanels gamla hus som utstrålar gammal elegans och Espen Hordnes besöker en ny och vacker funktionalistisk villa i Nesøya som ska säljas

 • Avsnitt 8

  29 jul 2017

  Trine Dahl resa till Nordstrand i Oslo för att värdera en lyxig villa på Norges kanske dyraste adress de senaste 100 åren. På Mallorca tittar Øyvind Olstad på ett fantastiskt drömhus på landet med egen dal och där du får några tusen olivträd på köpet. Nils Nordvik åker till Moss för att titta på en speciellt hus som ger dig känslan av att vara någonstans helt annanstans än i Norge.

 • Avsnitt 9

  5 aug 2017

  I detta avsnitt ska Øyvind Olstad värdera ett fantastiskt Soria Moria slott som ligger på toppen av Holmenkollenåsen men Oslos kanske bästa utsikt. Sanna Damhaug och Fredrik Lilloe reser till en Villa Toscane i Frankrike för en sluten visning och där garderoben mer påminner om en klädaffär.

 • Avsnitt 10

  12 aug 2017

  I säsongens sista program blir det lantlig idyll när Trine Dahl besöker en gammal vän för att värdera hennes gamla palats till bostad i Bohn, medan Øyvind Olstad fortsätter jakten på den perfekta semesterbostaden på Mallorca.

Om du gillade Drömhem till salu kanske du också gillar...