Favorit

Säsong


Ett program om BBQ deluxe, heta grillprofiler lagar härliga rätter i programserien Cooking Class.

  • Cooking Class

    Avsnitt 1

    Våra BBQ-ciceroner Johan och Johan möter upp grillexperten Matt Pittman från Meat Church BBQ i Texas USA. Dagen börjar med att man tillagar ostron på ett lite annorlunda vis.

    Publicerad: 5 jul 2018

    Längd: 06:59

  • Cooking Class

    Avsnitt 2

    Matt Pittman fortsätter att grilla, denna gång lax.

    Publicerad: 5 jul 2018

    Längd: 06:48

  • Cooking Class

    Avsnitt 3

    Matt Pittman tillagar pork belly burnt ends.

    Publicerad: 5 jul 2018

    Längd: 06:39

  • Cooking Class

    Avsnitt 4

    "Big" Moe Cason som driver Ponderosa BBQ i Des Moines, Iowa gör entré hos Johan och Johan. Denna gigant inom BBQ-köket i USA startar dagen med att tillaga brisket (oxbringa).

    Publicerad: 12 jul 2018

    Längd: 06:23

  • Cooking Class

    Avsnitt 5

    ”Big” Moe fortsätter att tillaga oxbringan och berättar hur man får den att bli fantastiskt mör.

    Publicerad: 12 jul 2018

    Längd: 06:13

  • Cooking Class

    Avsnitt 6

    I denna episod visar"Big” Moe hur han gillar att grilla en Tomahawk Ribeye. En av gästerna är mer än nöjd…

    Publicerad: 12 jul 2018

    Längd: 05:50

  • Cooking Class

    Avsnitt 7

    Kocken Niklas Ekstedt kommer till Holy Smoke tillsammans med kollegan Thomas Eidefors. Man startar dagen med att göra "biff i aska" med grillade grönsaker. Till det serveras en annorlunda kålgrädde och saltkokt/grillad potatis.

    Publicerad: 18 jul 2018

    Längd: 06:19

  • Cooking Class

    Avsnitt 8

    Niklas berättar om hur hans matkoncept med mat över öppen eld började. I denna episod visar man några olika tekniker man använder vid grillning. Här bjuds det på ostron med bränt brinnande nötköttsfett.

    Publicerad: 18 jul 2018

    Längd: 06:08

  • Cooking Class

    Avsnitt 9

    Niklas berättar om hur han arbetar med grönsaker inom grillning. Selleri, spetskål, purjolök tillagas direkt i elden. Samtidigt som man gör en höinbakad lax under lite spektakulära former.

    Publicerad: 18 jul 2018

    Längd: 06:11

  • Cooking Class

    Avsnitt 10

    Jess Pryles från Hardcore Carnivore gästar Johan och Johan. Hon är född och uppväxt i Australien men är numera bofast i Texas USA. Jess gör en smoked lamb leg souvlaki.

    Publicerad: 25 jul 2018

    Längd: 07:24

  • Cooking Class

    Avsnitt 11

    Jess fortsätter med att tillaga "venison", som är kött från vilt.

    Publicerad: 25 jul 2018

    Längd: 07:07

  • Cooking Class

    Avsnitt 12

    Jess berättar om hur man gör en "reverse sear", det perfekta sättet att tillaga kött på enligt henne. Hon får även tillaga en 15 år gammal mjölkko, som är en dröm som går i uppfyllelse.

    Publicerad: 25 jul 2018

    Längd: 06:49


Trending